Υποστηριξε το militaire
09/04/2023 | 06:30

Μας πάνε για συμφωνία που θα μας μετατρέψει σε επαρχία της Τουρκίας; Βασίλης Πολίτης

Militaire News

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό ότι συμφωνήσαμε με την Τουρκία για ανταλλαγή ψήφων! Η Τουρκία  θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Ελλάδας ως Μη Μόνιμο Μέλος του ΣΑ/ΟΗΕ για την περίοδο 2025-2026, και η Ελλάδα θα υποστηρίξει την τουρκική υποψηφιότητα για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΓΓ/IMO).Είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελείς πρωθυπουργός και υπουργοί της κυβέρνησης του;

Ο Υποναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης εξηγεί γιατί αυτή η συμφωνία είναι εγκληματική από την Ελλάδα για την Κύπρο…

Ο κ.Πολίτης Απόστρατος του ΠΝ έχει πετάξει σε όλο το Αιγαίο, με τα ελικόπτερα του ναυτικού, έχει πλεύσει με τα πολεμικά του πλοία και μετά από την αποστρατεία του δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα νησιά του Αιγαίου.

Δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. «Πιστεύω ότι μας οδηγούν σε συμφωνία με την Τουρκία…Ο κ.Καλίν είπε ότι θα τα βρούμε με την Ελλάδα! Τι θα βρούμε; Ποια είναι η κίνηση καλής θέλησης που έχουν κάνει οι Τούρκοι; Πολύ φοβάμαι ότι αναζητούμε εμείς να μπούμε υπό την προστασία της Τουρκίας και όπως πάμε θα καταλήξουμε επαρχία της», λέει ο κ. Πολίτης.

Σχολιάζει την απόσυρση οπλικών συστημάτων από τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και την πρόταση 6 σημείων των Τούρκων για την οποία η ελληνική κυβέρνηση, αρνείται να ενημερώσει.

Η Τουρκία έχει «εισβάλει» στο Αιγαίο και επιχειρηματικά ,επισημαίνει ο κ.Πολίτης. Οι Τούρκοι επιχειρηματίες στηρίζονται από το τουρκικό κράτος κάτι που δεν συμβαίνει με τους Έλληνες.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης