Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
26/03/2023 | 16:31
Militaire News

Σε σκάνδαλο μεγατόνων που προκαλεί τους πολίτες η υπόθεση Παπαθανάση! Κούρεμα δανείου του 97%!!!

Σε σκάνδαλο μεγατόνων που προκαλεί τους πολίτες η υπόθεση Παπαθανάση! Κούρεμα δανείου του 97%!!!

Η υπόθεση για το μη εξυπηρετούμενο δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, εξελίσσεται σε ένα ακόμη σκάνδαλο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις από το Documento ο κ.Παπαθανάσης πέτυχε κούρεμα των οφειλών του προς την τράπεζα της Eurobank κατά 96,5%!!!

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ , ο Νίκος Παπαθανάσης απάντησε πως «αν η εταιρεία δεν εξυπηρετήσει το δάνειο, θα το εξυπηρετήσω εγώ». Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε: «Δεν γνωρίζω, όμως, τι κάνει η εταιρεία και τι χειρισμούς κάνει με την τράπεζα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, ένας από τους μετόχους έχει πεθάνει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Παπαθανάσης δήλωσε: «Επρόκειτο για εταιρεία κατασκευαστική, που πήρε το δάνειο για ανάπτυξη, το οποίο δόθηκε με κάλυψη 120%. […] Σε ανύποπτο χρόνο ήρθε η τράπεζα, ύστερα από πέντε χρόνια, να αμφισβητήσει τη γονική παροχή». Ερωτηθείς αν δέχθηκε όχληση από την τράπεζα για το υπόλοιπο του δανείου, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων απάντησε: «Ξέρω ότι εκπλειστηριάστηκαν ακίνητα, υπάρχει ένα υπόλοιπο ποσό και αν δεν πληρωθεί το ποσό, θα το πληρώσω εγώ. Παραμένω υπεύθυνος για το συγκεκριμένο δάνειο. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο, αυτοί μου είπαν ότι είμαι εγγυητής σε όλο το ποσό, στα 1,8 εκατ. ευρώ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV