Υποστηριξε το militaire
Άποψη
27/02/2023 | 06:12 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Οι προγραφές είναι πάντα καταδικαστέες, αλλά όλες οι προγραφές…

Οι προγραφές είναι πάντα καταδικαστέες, αλλά όλες οι προγραφές...

Οι προγραφές πρέπει να είναι και είναι πάντα καταδικαστέες. Αλλά όλες οι προγραφές…Όχι μόνο αυτές που προαναγγέλονται αλλά και αυτές που γίνονται…

Δεν πρέπει να μας σοκάρουν κάποιες προγραφές, αλλά όλες οι προγραφές. Με την ίδια ένταση. Η καταδίκη σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να είναι «κατ΄ επιλογή» .Και δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έτσι είναι…

Προγραφές γίνονται λοιπόν και ουδείς ασχολήθηκε! Δεν θα γράψουμε λέξη για τις δημοσιογραφικές προγραφές ,γιατί σταθερά αντιστεκόμαστε στη «θυματοποίηση» των δημοσιογράφων, μέχρι τη στιγμή που η προγραφή τους είναι πια ολοφάνερη.

Θα αναφέρουμε όμως ως παράδειγμα την προγραφή στρατιωτικών! Με την οποία ουδείς ασχολήθηκε. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ! Μαζικές προγραφές δεν ήταν …η εξαφάνιση πολλών αξιόλογων Ανώτατων Απόστρατων Αξιωματικών το φθινόπωρο του 2020, όταν άρχισαν να λένε πράγματα που δεν άρεσαν στη κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά; Το δεύτερο κύμα αυτών των προγραφών συνέβη όταν ξεκίνησε ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας όταν κάποιοι Ανώτατοι Στρατιωτικοί αρνήθηκαν να πάρουν διαζύγιο με τη λογική.

Και τέλος έχουμε και τις προγραφές εν ενεργεία στελεχών των ΕΔ που όπως είχε αποκαλύψει το militaire.gr έφυγαν…με μπιλιετάκια.

Υπάρχουν κι αλλού προγραφές, αλλά δεν μιλά κανείς…

Το θέμα Πολάκη θα απασχολήσει την πολιτική επικαιρότητα. Ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει αδιάφορο. Από τη συνέντευξη που έδωσε στο militaire.gr κρατάμε την παρακάτω δήλωση για τα εξοπλιστικά. Την αναδημοσιεύουμε, γιατί κάτι μας λέει ότι θα μείνει δήλωση και δεν θα γίνει πράξη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης