Υποστηριξε το militaire
Άποψη
21/02/2023 | 06:15 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Μία υπόθεση-σκάνδαλο την εβδομάδα! Ο κατήφορος της κυβέρνησης στο πεδίο «τάξη και ηθική»

Μία υπόθεση-σκάνδαλο την εβδομάδα! Ο κατήφορος της κυβέρνησης στο πεδίο «τάξη και ηθική»

Δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί σε καμία κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Κάποιες επλήγησαν και έπεσαν από σκάνδαλο. Καμία όμως δεν είχε κάθε εβδομάδα από μία υπόθεση που εύκολα χαρακτηρίζεται σκάνδαλο. Η σημερινή κυβέρνηση έχει αυτό το θλιβερό ρεκόρ και φαίνεται ότι η πληθώρα των υποθέσεων που χρήζουν τουλάχιστον διερεύνησης -για να μην πούμε των σκανδάλων- ίσως και να έχει προκαλέσει μιθριδατισμό στην κοινή γνώμη, που προσπαθεί να διαχειριστεί κάθε εβδομάδα νέες αποκαλύψεις.

Πριν συνέλθουμε από την επιβεβαίωση της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος εξακολουθεί να φωτογραφίζεται αλλά να μη μιλά για την υποκλοπή του, ήρθε η αποκάλυψη για τη τιμητική πολιτογράφηση στον διεθνώς καταζητούμενο, Γιασάμ Αγιαβέφε και μετά η υπόθεση του κ.Μπρατάκου ο οποίος αντικατέστησε τον Γρ. Δημητριάδη.Ο Μπρατάκος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Ειδικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΕΦΚΑ τον Μάιο του 2019.

Και βέβαια η η αποκάλυψη για την υποψήφια βουλευτή της ΒΔ Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Documento ,μετά από μηνυτήρια αναφορά του Παύλου Πολάκη, η Σ.Νικολάου ελέγχεται για ζημιά του δημοσίου 2 εκατομμυρίων ευρώ που προέρχεται από τις απ ΄ ευθεία αναθέσεις την εποχή του κορονοϊού!

Μια υπόθεση την εβδομάδα που σε άλλες εποχές θα μονοπωλούσαν πρωτοσέλιδα και βραδινά τηλεοπτικά δελτία περνούν σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Η υπόθεση της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ θα ήταν αρκετή με τα δεδομένα άλλων εποχών για να πυροδοτηθούν εξελίξεις…Τώρα είναι απλά μια ακόμη υπόθεση-σκάνδαλο!

Πόσο επηρεάζουν όλα αυτά την κοινή γνώμη δεν θα το ερμηνεύσουμε εμείς, ούτε θα παραστήσουμε τους δημοσκόπους. Όμως δεν μπορεί να μην επισημανθεί η κατηφορική πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε θέματα «τάξης και ηθικής» και αυτό μόνο φανατικοί μπορούν να το παραβλέψουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV