Υποστηριξε το militaire
ΥΠΕΘΑ
16/02/2023 | 06:16 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Μισθολόγιο «έκθεση ιδεών» διακινείται ως …απόρρητο από το ΓΕΕΘΑ και το επόμενο «πολιτικό σχήμα» στο ΥΠΕΘΑ

Μισθολόγιο «έκθεση ιδεών» διακινείται ως ...απόρρητο από το ΓΕΕΘΑ και το επόμενο «πολιτικό σχήμα» στο ΥΠΕΘΑ

Το «νέο μισθολόγιο» μέσω του οποίου το ΓΕΕΘΑ «πάγωσε» για σχεδόν 6 μήνες την πρωθυπουργική εξαγγελία για τα πλεύσιμα του Στόλου, κυκλοφόρησε σε…περιορισμένα αντίτυπα! Ο Α/ΓΕΕΘΑ που φαίνεται ότι ακόμη φοβάται…τις διαρροές, έστειλε την ιδέα του μόνο στο γραφείο του ΥΕΘΑ και στο πρωθυπουργικό γραφείο!

Δεν το έστειλε καν στα Γενικά Επιτελεία , στον ΓΓ του ΥΠΕΘΑ ,ούτε καν στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες.

Όσοι του έριξαν μια ματιά μιλούν για «έκθεση ιδεών» και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού όπως φαίνεται δεν ενεπλάκησαν στη σύνταξη αυτού του εξειδικευμένου κειμένου οι ειδικοί. Στο ΓΕΕΘΑ δεν νομίζουν, αλλά πιστεύουν ότι τα γνωρίζουν όλα και αυτό οδηγεί από το ένα φιάσκο στο άλλο. Η υπόθεση των C-130 ήταν το αμέσως προοηγούμενο και αναμένουμε το επόμενο.

Φυσικά τα όσα διέρρευσαν περί αυξήσεων άνω του 20% στους στρατιωτικούς, προκαλώντας γέλια, δεν αποτυπώνονται στην «έκθεση ιδεών». Ήδη οι ίδιοι που τα διέρρεαν έχουν …πέσει στο 10% κι έπεται συνέχεια…

Έτσι κι αλλιώς η υπόθεση αν προχωρήσει θα προχωρήσει μετά από τις εκλογές,για τις οποίες βεβαίως άπαντες στη ΝΔ δηλώνουν 100% βέβαιοι ότι θα τις κερδίσουν. Στα «πηγαδάκια» που στήνονται στις πρωθυπουργικές περιοδείες μάλιστα το θέμα δεν είναι ποιος θα κερδίσει τις εκλογές αλλά ποιο θα είναι το επόμενο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Στην Κοζάνη για παράδειγμα, σε ένα τέτοιο πηγαδάκι ακούστηκε και το επόμενο «σχήμα» για το ΥΠΕΘΑ: Υπουργός ο Νίκος Χαρδαλιάς, ΥΦΕΘΑ ο Κ.Φλώρος και Α/ΓΕΕΘΑ ο Θ.Μπουρολιάς.

Η σιγουριά για σχηματισμό κυβέρνησης από που προκύπτει μη μας ρωτάτε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV