Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
15/01/2023 | 16:13 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός - Άρης: Το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός – Άρης, ο αγώνας στη 18η αγωνιστικής της Super League. Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα και τι ώρα ξεκινά η αναμέτρηση.

Η 18η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή (15/01). Και από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων ξεχωρίζει αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και, πλέον, βρίσκονται με 35 βαθμούς στην κατάταξη. Δηλαδή, έναν βαθμό πίσω από τον τρίτο ΠΑΟΚ (που έχει επί του παρόντος ένα ματς περισσότερο) και τρεις βαθμούς μακριά από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Όσον αφορά στον Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 28 βαθμούς και είναι στην 5η θέση.

Ολυμπιακός – Άρης: Ώρα και κανάλι του αγώνα

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Άρη θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 19:30. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι COSMOTE Sport 1 HD σε περιγραφή του Αντρέα Παλομπαρίνι.

Διαιτητής του ματς έχει ορισθεί ο Ισραηλινός Ρόι Ρέινσρεϊμπερ, με βοηθούς του τους Νταβίντ Μπίτον και Σάγκι Μετσάμπερ. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς και στο VAR θα βρίσκονται οι Ζιβ Άντλερ και Δημήτρης Σαμοϊλης.

Οι αποστολές Ολυμπιακού – Άρη

Επισημαίνεται ότι ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή τον Ρέαμπτσουκ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, ενώ άφησε εκτός τους Σισέ, Βαλμπουενά και Ουί-Τζο που έπαιξαν στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, για το Κύπελλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού.

Από την πλευρά του, ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Νταρίντα, Πάλμα που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που προσφάτως μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στον Άρη και θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης