Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
09/01/2023 | 13:27
Militaire News

Λερναία Ύδρα τα σκάνδαλα για την κυβέρνηση! Οικονομικός εισαγγελέας για τον Χειμάρα, νέες αποκαλύψεις για αναθέσεις!

Λερναία Ύδρα τα σκάνδαλα για την κυβέρνηση! Οικονομικός εισαγγελέας για τον Χειμάρα, νέες αποκαλύψεις για αναθέσεις!

Λερναία Ύδρα τα σκάνδαλα για την κυβέρνηση. Την ώρα που ο οικονομικός εισαγγελέας παρεμβαίνει για την υπόθεση του  βουλευτή της ΝΔ Θ.Χειμάρα, νέα υπόθεση με απ΄ ευθείας αναθέσεις σε στελέχη της ΝΔ έρχονται στην δημοσιοότητα.

Η Μαίρη Μπενέα γράφει στο ieidiseis.gr για την υπόθεση Χειμάρα:

Την παρέμβαση του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη προκάλεσε το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων, με πρωταγωνιστή τον «γαλάζιο» βουλευτή Θέμη Χειμάρα, που έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώαπό δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς Δημοσίου.

Ο κ. Μπαρδάκης, μετά τον σάλο των αποκαλύψεων για την εκτυπωτική εταιρεία του παραιτηθέντα πλέον βουλευτή Φθιώτιδας, που φέρεται να έχει εισπράξει τουλάχιστον 400.000 ευρώ σε προμήθειες από το καλοκαίρι του 2019, όταν ο ίδιος εξελέγη στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία, παρήγγειλε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας διενεργεί έρευνα σε βάρος του κ. Χειμάρα, που ελέγχεται για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως είναι η ηθική αυτουργία σε απιστία και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας έχουν μπει και εκπρόσωποι Δήμωνπου ελέγχονται για απιστία, σχετικά με τις δουλειές που ανέθεταν στην εταιρία του νεοδημοκράτη βουλευτή.

Αναμένονται άρσεις τραπεζικού απορρήτου τόσο για τον κ. Χειμάρα, όσο και για όλους του εμπλεκόμενους.

Την ίδια ώρα ο Θανάσης Κουκάκης, αποκαλύπτει στο newsbomb.gr νέα υπόθεση απ΄ ευθείας αναθέσεων!

Όπως γράφει «το Newsbomb.gr φέρνει στο φως τις περιπτώσεις των Ανδρέα Κουτούπη και Ανδρέα (Άκη) Ροδάκου, που έχουν την τελευταία τριετία εξασφαλίσει μέσω διαφόρων εταιρειών συμφερόντων τους, σχεδόν 420 συμβάσεις αξίας 5,5 εκατ. ευρώ περίπου από το Δημόσιο μέσα από εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις και διαγωνιστικές διαδικασίες. Ο Ανδρέας Κουτούπης, είναι συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ. Ο Ανδρέας Ροδάκος δεν κατέχει επίσημη θέση στη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο είναι φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, κάτι που άλλωστε ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει στα social media του».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV