Υποστηριξε το militaire

«Ο ΥΕΘΑ επιβεβαίωσε την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ», λέει ο Γ.Ραγκούσης και τον καλεί να βρει δικηγόρο

Militaire News

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τα όσα είπε στη Βουλή, επιβεβαίωσε την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ»! Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Β΄ Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης, δεν «στρογγυλεύει τις γωνίες» σχετικά με το θέμα της παρακολούθησης του κ.Φλώρου.

Ο κ. Γ. Ραγκούσης δηλώνει στο militaire.gr ότι θεωρεί δεδομένο ότι ο ΥΕΘΑ έχει ζητήσει ενημέρωση από την ΕΥΠ για τα όσα αποκαλύφθηκαν για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ. «Αν είχε λάβει αρνητική απάντηση είναι βέβαιο ότι θα το έλεγε χθες στη Βουλή», εξηγεί ο κ.Ραγκούσης.

Η συζήτηση στη Βουλή μεταξύ ΥΕΘΑ και Γιάννη Ραγκούση είχε και άλλο σοβαρό ζήτημα. Ο κ. Ραγκούσης είχε καταθέσει ερώτηση για τις παράνομες αποστρατείες αξιωματικών που πιθανότατα μπορεί να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Ο κ. Ραγκούσης καλεί τον ΥΕΘΑ «που είναι βέβαια δικηγόρος, να ψάξει για έναν καλό δικηγόρο, γιατί μπορεί να του χρειαστεί».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.militaire.gr/

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης