Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
11/12/2022 | 10:25
Militaire News

Κουτσούμπας για Καϊλή και υποκλοπές

Κουτσούμπας για Καϊλή και υποκλοπές

Στο θέμα Καϊλή αλλά και στις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές αναφέρθηκε στη   χθεσινή ομιλία του  στην Πρέβεζα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για τις έρευνες για διαφθορά σε βάρος της Ε. Καϊλή.

«Δεν είναι μόνο αυτά. Στην πραγματικότητα στηρίζουν και τη σαπίλα του συστήματος. Τη διαφθορά και τη δυσωδία. Πότε με τους Πάτσηδες της Νέας Δημοκρατίας, αυτά τα κοράκια που βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμούς, πότε με τις διάφορες Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, που διώκονται για διαφθορά στις Βρυξέλλες, αυτό το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργεί τους διεφθαρμένους. Έτσι εξηγείται και το θράσος της Εύας Καϊλή να εξυμνεί τους σεΐχηδες του Κατάρ που “δολοφόνησαν”  6 χιλιάδες εργάτες στα έργα του Μουντιάλ. Οι βελγικές αρχές τώρα, απ’ ότι μαθαίνουμε, τη διώκουν για χρηματισμό και διαφθορά. Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες λοιπόν επί το έργον.»

Για τα νέα δημοσιεύματα σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

«Συνέχεια έρχονται στο φως και δημοσιεύονται νέα στοιχεία για υποκλοπές και παρακολουθήσεις, όπως σήμερα για τον Κ. Χατζηδάκη. Εμείς θεωρούμε ότι  όλα έχουν την αξία τους κι όλα πρέπει να διερευνηθούν. Πολύ φοβόμαστε όμως ότι αν όλα αυτά υποταχθούν σε ένα δικομματικό καβγά, σαν κι αυτόν που παρακολουθήσαμε στη Βουλή, στο τέλος θα επικρατήσει και μια δικομματική ομερτά μεταξύ τους, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις χρόνια τώρα, αφήνοντας απ’ έξω τη μεγάλη εικόνα του κράτους- υποκλοπέα και χαφιέ.»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης