Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
22/11/2022 | 22:16
Militaire News

Ελεύθερο Μουντιάλ! Η απόφαση του Antenna να σταματήσει τις προβολές στο συνδρομητικό κανάλι

Ελεύθερο Μουντιάλ! Η απόφαση του Antenna να σταματήσει τις προβολές στο συνδρομητικό κανάλι

Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του Antenna  αλλά και το Μακεδονία TV. O ΑΝΤ1 έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.Για πρώτη φορά η κρατική ΕΡΤ δεν μεταδίδει το Μουντιάλ. Ο Antenna είχε γνωστοποιήσει ότι ορισμένες αναμετρήσεις θα μεταδίδονταν από το ελεύθερο κανάλι, ενώ οι υπόλοιπες θα ήταν διαθέσιμες μόνο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Τα προβλήματα της διαδικτυακής πλατφόρμας ANT1+ ξεκίνησαν χθες (21/11) όταν κατά την διάρκεια μετάδοσης του αγώνα Αγγλία-Ιράν διεκόπη η σύνδεση, το σήμα… χάθηκε και στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Σφάλμα». Βέβαια ζήτησε συγνώμη από τους συνδρομητές μέσω ανάρτησης στο Twitter, καθώς ο λογαριασμός «ANT1plus_official» έγραψε: «Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία – Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Σήμερα (22/11) οι συνδρομητές της πλατφόρμας εξέφρασαν τα παράπονά τους για την λειτουργία της, αναφέροντας ότι εμφανίστηκε το μήνυμα «παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα κατά τη σύνδεσή σας» ή «κόλλησε» η εικόνα με αποτέλεσμα μα μην έχουν την δυνατότητα να δουν τις αναμετρήσεις. Ο ΑΝΤ1 έδωσε την λύση προσφέροντας τους αγώνες δωρεάν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Έτσι αποφασίστηκε από την Τετάρτη 23/11 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, μέσω του ελεύθερου καναλιού και του Μακεδονία TV.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης