Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
04/11/2022 | 06:10 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Είναι υποχρεωτική η παρουσία Αρχηγών σε τελετή βράβευσης του Α/ΓΕΕΘΑ από δήμο;

Είναι υποχρεωτική η παρουσία Αρχηγών σε τελετή βράβευσης του Α/ΓΕΕΘΑ από δήμο;

Ο δήμος Παπάγου θα τιμήσει αύριο τον Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρο και καλά θα κάνει. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε -αν αληθεύει- είναι γιατί πρέπει να είναι υποχρεωτική η παρουσία των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων! Ήδη σπαταλούν πολλές ώρες σε τελετές στις οποίες η παρουσία τους δεν προσφέρει τίποτα. Παρόλα αυτά διαπιστώνουμε ότι παρίστανται…Τώρα θα πρέπει να αφήσουν άλλες σημαντικότερες ασχολίες και θέματα για να σπεύσουν και σε τελετή δήμου;

Περί τίνος πρόκειται;

Η ανακοίνωση από το δήμο Παπάγου:

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει τις «Ημέρες Περικλέους», έναν θεσμό προς τιμήν του Περικλή και ολόκληρης της σπουδαίας εκείνης ιστορικής περιόδου. Στο όνομα του Περικλή, του μέγιστου στρατηγού της αρχαίας Αθήνας και του ηγέτη που έθεσε τις βάσεις για την Δημοκρατία, τιμούνται σημαντικές προσωπικότητες, με την απονομή του «Βραβεία Περικλέους».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.30, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός) και θα τιμηθεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος. 
Συμμετέχει ο 10χρονος βραβευμένος πιανίστας και συνθέτης, Στέλιος Κερασίδης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης