Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
30/10/2022 | 12:57 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Ολυμπιακός – Λαμία: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός - Λαμία: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός-Λαμία: Ο αγώνας ποδοσφαίρου στη 10η αγωνιστική της Super League. Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες στη Super League. Υποδέχεται τη Λαμία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει στόχο τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μίτσελ έχει δώσει σύνθημα ανασύνταξης και αφοσίωσης στον στόχο στο πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θέλει να μη μεγαλώσει η διαφορά από την κορυφή. Από την άλλη, η Λαμία θέλει να κάνει τη ζημιά στο Φάληρο.

Ολυμπιακός: Η ομάδα κόντρα στη Λαμία

Αρκετές είναι οι απουσίες για τον Μίτσελ σε αυτό το παιχνίδι: Οι Εμβιλά, Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκονται εκτός αποστολής, την ώρα που επιστρέφουν οι Μαρσέλο και Παπασταθόπουλος.

Στα ματς πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους διαθέσιμους παίκτες, όπως είναι οι Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού και Σαμασέκου, οι οποίοι θα πάρουν θέση στην αρχική 11άδα.

Η ομάδα της Λαμίας

Η Λαμία έρχεται στο Φάληρο χωρίς άγχος. Ο Τζιανλούκα Φέστα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Εκτός από τους Τσιλούλη, Μπεχαράνο που είναι τιμωρημένοι, δεν υπολογίζονται οι Μποάκιε, Τζανετόπουλος και Μανούσος. Η Λαμία δεν έχει πάρει βαθμό, ούτε έχει σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, έχει μια εμβληματική πρόκριση στο Κύπελλο.

Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι του αγώνα

Ο αγώνας Ολυμπιακός-Λαμία αρχίζει στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι CosmoteSport 1HD.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης