Υποστηριξε το militaire
19/10/2022 | 15:04

Πόσο πρέπει να ανησυχούμε από την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Τουρκία; Π.Αδαμίδης

Militaire News

Πόσο πρέπει να ανησυχούμε από την δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Τουρκία; Η είδηση λογικά προβληματίζει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης.

Ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και νομικός Πολύκαρπος Αδαμίδης θέτει το ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις: πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με όσα προσπαθεί να κάνει η Τουρκία και να αξιοποιήσουμε τις δικές μας ικανότητες για την ανάπτυξη της αμυντικής μας βιομηχανίες. Όπως λέει έχουμε πρώτα απ΄  όλα τους ανθρώπους που μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα.

Ο κ.Αδαμίδης αναγνωρίζει την προσπάθεια της Τουρκίας να επιτύχει πολύ φιλόδοξους στόχους στον τομέα της άμυνας. Εκφράζει όμως τις αμφιβολίες του για το πόσα μπορεί να καταφέρει. Πιστεύει ότι τα προβλήματα που έχει με τη Δύση δεν θα επιτρέψουν την επίτευξη αυτών των στόχων.

Επισημαίνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αξιοποιήσει κάθε πόρο και δυνατότητα που υπάρχει για να «πάρει μπροστά» η δική μας αμυντική βιομηχανία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV