Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
09/10/2022 | 19:29 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Superleague ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-2: Νίκη με ανατροπή (βίντεο)

Superleague ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-2: Νίκη με ανατροπή (βίντεο)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα της Κρήτης άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντόι με τους Πειραιώτες να φτάνουν στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μανδάς απέκρουσε πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ υπέστη την πέμπτη ήττα του και έμεινε στους 4 βαθμούς.

Οι Κρητικοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 5ο λεπτό με τον Γκερέιρο να κάνει κακό τελείωμα μετά από γέμισμα του Μανδά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μασούρας σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Μαρινάκη να διώχνει. Στο 13ο λεπτό ο Μπιέλ σούταρε με τον Μανδά να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή αλλά ο Τζολάκης έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Ντικό. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι απειλητικοί με τον Μασούρα και τον Άβιλα χωρίς όμως την πολύ μεγάλη φάση.

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαμπού. Στο 40ο λεπτό ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα. Ο Τοράλ έκανε τη σέντρα και ο Ντόι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Στο 51’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Βρουσάι μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Μεγιάδο. Ο Χάμες Ροντρίγκες ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μανδάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 58ο λεπτό. Ο Χάμες έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, η μπάλα έφτασε στον Γκάρι Ροντρίγκεζ που νίκησε τον Μανδά.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει με τον ΟΦΗ να αμύνεται μαζικά. Οι Πειραιώτες έκαναν την ανατροπή με τον Μπακαμπού στο 81ο λεπτό.

Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει κι άλλο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Περέα, Μεγιάδο (72′ Τζου), Τοράλ (64′ Ντουρμισάι), Λάρσον, Ντίκο (55′ Ντιουσέ), Γκερέρο

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι (46′ Γκάρι Ροντρίγκες), Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (80′ Μαρσέλο), Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ (75′ Βαλμπουενά), Μασούρας (46′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπακαμπού

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV