Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
27/09/2022 | 16:26 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία: Ώρα και κανάλι του αγώνα στο UEFA Nations League

Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία: Ώρα και κανάλι του αγώνα στο UEFA Nations League

Εθνική Ελλάδος – Βόρεια Ιρλανδία: Έτοιμη για τον τελευταίο της αγώνα ποδοσφαίρου στη φετινή έκδοση του UEFA Nations League είναι η Εθνική Ελλάδος.

Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε (27/9) την Βόρεια Ιρλανδία, με την «γαλανόλευκη» να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

Η Εθνική ποδοσφαίρου του Γκουστάβο Πογέτ γνωρίζει ότι θα προβιβαστεί στην League B. Όπως επίσης και ότι η Β. Ιρλανδία εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς «παίζει» την παραμονή της στην League C.

Το κανάλι του αγώνα Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης. Η ώρα της σέντρας γίνεται στις 21:45.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι Novasports 1 και το κανάλι του Alpha.

Η βαθμολογία του ομίλου στο Nations League

Η βαθμολογία του ομίλου, με 5 από τους 6 αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί:

  • Ελλάδα 12
  • Κόσοβο 6
  • Κύπρος 5
  • Βόρεια Ιρλανδία 5

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Γκουστάβο Πογέτ, τόνισε:

«Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον όμιλο και τα καταφέραμε. Εάν δεν τον είχαμε πετύχει θα μπορούσαμε να ήμασταν δραματικοί. Δεύτερον έχουμε δεχτεί δύο γκολ σε επτά παιχνίδια και έχουμε χάσει δύο ματς, απίστευτο. Τρίτον η θέση του σέντερ φορ είναι ένα πρόβλημα που αφορά την Ελλάδα.

Δεν είναι μόνο της στιγμής. Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς να είναι διαθέσιμοι και να είναι σε τοπ φόρμα γιατί είναι θέμα ποιότητας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε. Μου άρεσε το ρίσκο που πήραν παρά τη δύσκολη θέση. Αν το επαναλάβουν θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης