Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η «τουρκική απομόνωση» και η «σωστή πλευρά της ιστορίας»: Ο Πούτιν προτείνει στον Ερντογάν να φτιάξει εργοστάσιο UAV στη Ρωσία!

Η «τουρκική απομόνωση» και η «σωστή πλευρά της ιστορίας»: Ο Πούτιν προτείνει στον Ερντογάν να φτιάξει εργοστάσιο UAV στη Ρωσία!

Δημμοσίευμα του middleeasteye.net, υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ,πρότεινε στον Ερντογάν τη δημιουργία μονάδα παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar στη Ρωσία! Να υπενθυμίσουμε ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί Bayraktar εναντίον των ρωσικών δυνάμεων, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία ,αφού καταρρίπτονται σχετικά εύκολα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η τουρκική εταιρεία μη επανδρωμένων αεροσκαφών Baykar φέρεται να έχει δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει επίσης να δημιουργήσει μια παρόμοια εγκατάσταση στη Ρωσία…
Σύμφωνα με το CNN Turk, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε σε μέλη του κόμματος  του, ότι ο Πούτιν τον πλησίασε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης στην Τεχεράνη για να του προτείνει συμφωνία με την τουρκική εταιρεία Baykar για την παραγωγή επιθετικών drones..
«Ο Πούτιν μου είπε ότι θέλει να συνεργαστεί με την Μπαϊκάρ», φέρεται να είπε ο Ερντογάν. «Πρότεινε να ιδρύσει ένα εργοστάσιο στη Ρωσία όπως στα ΗΑΕ».
Ένας εκπρόσωπος της Baykar αρνήθηκε ότι η εταιρεία έχει ιδρύσει εργοστάσιο στα ΗΑΕ. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τη ρωσική πρόταση.
Ωστόσο, μια πηγή με γνώση του θέματος είπε ότι η Baykar βρίσκεται πράγματι στη διαδικασία δημιουργίας γραμμής παραγωγής στα ΗΑΕ.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 της Baykar είχαν αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας έναντι πολλών αντιπάλων σε συγκρούσεις στη Λιβύη, τη Συρία και το Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί εναντίον ενός στρατού με εξελιγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου και υπερσύγχρονα συστήματα αεράμυνας μέχρι τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Εμείς προς το παρόν …φωτογραφιζόμαστε …ξετρελαμένοι μπροστά σε F-35…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης