Υποστηριξε το militaire
31/05/2022 | 13:59

«Το Κοινοβούλιο να ελέγχει ΕΥΠ και ανεξάρτητες αρχές»- Χρ.Κουτσονάσιος

Militaire News

Οι παρακολουθήσεις δημοσιογράφων στην Ελλάδα δεν είναι πλέον φήμες. Υπάρχει η περίπτωση του Θ.Κουκάκη που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.Η αποκάλυψη ήρθε να επιτείνει τις υποψίες περί παράνομων παρακολουθήσεων στις οποίες εμπλέκεται και η ΕΥΠ. Η αποστολή της οποίας να θυμίσουμε είναι να μας προστατεύει από τις «έξωθεν απειλές»…

Σ ΄  αυτό το κλίμα έρχεται μία πρόταση του ΠΡΑΤΤΩ για ενίσχυση της κυριαρχίας του Κοινοβουλίου επί των «ανεξάρτητων» Αρχών και έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών. Η πρόταση έχει προωθηθεί με επιστολή του προέδρου του ΠΡΑΤΤΩ Νίκο Κοτζιά σε ΣΥΡΙΖΑ,ΜέΡΑ25, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΡΑΤΤΩ Χρήστος Κουτσονάσιος μιλά στο militaire.gr για το περιεχόμενο της πρότασης επισημαίνοντας ότι σε όλες τις δυτικές χώρες, οι μυστικές υπηρεσίες δίνουν λόγο και δεν είναι ανεξέλεγκτες. Ακόμη και η CIA….

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης