Υποστηριξε το militaire
Διεθνή
06/05/2022 | 14:03
Militaire News

Άνοιξε την έξοδο κινδύνου και πήδηξε από το φτερό αεροπλάνου της United Airlines

Άνοιξε την έξοδο κινδύνου και πήδηξε από το φτερό αεροπλάνου της United Airlines

Επιβάτης σε πτήση της United Airlines συνελήφθη επειδή άνοιξε την έξοδο κινδύνου και κατέβηκε από το φτερό μετά την προσγείωση του αεροπλάνου την Πέμπτη (5/5).

Το περιστατικό συνέβη στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η πτήση 2478 – ενός Boeing 737-900 – από το Σαν Ντιέγκο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο. Όταν το αεροπλάνο πλησίαζε στην πύλη, ένας άνδρας άνοιξε την έξοδο πάνω από το φτερό στη σειρά 21, βγήκε από το αεροπλάνο, ανέβηκε στο φτερό και στη συνέχεια πήδηξε κάτω.

Σύμφωνα με το CBS Chicago, ο Ράντι Φρανκ Νταβίλα, 57 ετών, συνελήφθη για την απερίσκεπτη συμπεριφορά του από τους αξιωματούχους του Σικάγο.

Ο Νταβίλα ανέβηκε στο φτερό του αεροπλάνου και πήδηξε στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Σικάγο. Συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκληματική επίθεση, σύμφωνα με την αστυνομία. Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 27 Ιουνίου.

Η Μαρί-Έλεν Ίγκλστον, επιβάτης της ίδιας πτήσης, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Twitter που δείχνει ότι η πόρτα κινδύνου του αεροσκάφους είναι ανοιχτή. “Ο τύπος @flyohare πηδάει έξω από το αεροπλάνο μου πριν φτάσουμε στην πύλη @united UA2478”, ανέφερε στη λεζάντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απείθαρχοι επιβάτες προκαλούν χάος στα αεροπλάνα. Παλαιότερα ένας επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες της εξόδου κινδύνου στον αέρα. Το περιστατικό συνέβη σε αεροσκάφος της American Airlines τον Φεβρουάριο και η αεροσυνοδός αναγκάστηκε να τον χτυπήσει με μια καφετιέρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης