Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
07/04/2022 | 16:25
Militaire News

Απόστρατοι Αστυνομικοί: Η κατασταλτική πολιτική της κυβέρνησης δεν θα περάσει

Απόστρατοι Αστυνομικοί: Η κατασταλτική πολιτική της κυβέρνησης δεν θα περάσει

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών (Κ.ΑΠ.Α) με ανακοίνωση της, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων (ΜΑΤ) και την άγρια καταστολή που ακολούθησε.

Η επίθεση των ΜΑΤ είχε στόχο τους απεργούς εργάτες της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη σύλληψή τους και στη συνέχεια τη μεταφορά τους στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών καταγγέλλει την κυβέρνηση, για τις μεγάλες ευθύνες που έχει με την καταστολή στο λαό της Θεσσαλονίκης, που κινητοποιήθηκε για να διαδηλώσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να διατρανώσει την αντίθεσή του στη συγκέντρωση Νατοϊκού στρατιωτικού υλικού. Απαιτούμε να αποσυρθούν όλες οι ψεύτικες κατηγορίες που αποδίδονται  στους συλληφθέντες και να αφεθούν ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση με την πολιτική της εμπλέκει ολοένα και περισσότερο τη χώρα μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, αυξάνοντας τους κινδύνους για το λαό μας. 

Η Κ.ΑΠ.Α καλεί τους απόστρατους αστυνομικούς να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στον πόλεμο, για να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτόν, για την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, καθώς και να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανονατοϊκές βάσεις στη χώρα μας, που αποτελούν ορμητήρια πολέμου. Αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλου του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και κλανένας αστυνομικός δεν πρέπει να επεμβαίνει με την καταστολή σε βάρος του λαού, που αγωνίζεται ενάντια στον πόλεμο, για την ειρήνη και διεκδικεί τα δικαιώματά του.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης