Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
22/03/2022 | 14:50
Militaire News

Ο κόσμος χάνεται και κάποιοι απόστρατοι ασχολούνται με θέματα στολών από το 2017!

Ο κόσμος χάνεται και κάποιοι απόστρατοι ασχολούνται με θέματα στολών από το 2017!

Ο καθένας με τις προτεραιότητες του…Κάποιοι απόστρατοι, από το πρωί θυμήθηκαν μια ανάρτηση του συναδέλφου τους Κων. Βουλγαράκη, με την οποία απαντούσε στο militaire.gr για ένα άρθρο περί στολών. Καλά και σεβαστά τα όσα είχε γράψει ο κ.Βουλγαράκης το 2017 -5 χρόνια πίσω δηλαδή- και ας μη συμφωνούμε σε όλα.

Τώρα πως κάποιοι απόστρατοι θυμήθηκαν το άρθρο περί στολών και σιδερώματος τους είναι άλλο θέμα… Δεν θα το σχολιάζαμε αν η περίοδος που διανύει η χώρα δεν ήταν τόσο δύσκολη και οι κίνδυνοι τόσοι πολλοί. 

Γι ΄ αυτό καλό θα ήταν οι απόστρατοι αντί με τις στολές και το σιδέρωμα τους να ασχοληθούν με τη μυστική διπλωματία που φαίνεται να ασκεί η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά , τη στάση μας στον πόλεμο με τη Ρωσία και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει και αν θέλουν σώνει και καλά να ασχοληθούν και με στολές έχουμε ρεπορτάζ σήμερα για τους ΟΒΑ που έχουν να δουν στολή εδώ και 2 χρόνια. Ας πιέσουν την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για να δοθεί ιματισμός στον κόσμο.

Δυστυχώς κάποιοι απόστρατοι είναι δραστήριοι και πιεστικοί μόνο με κάποιες κυβερνήσεις , όχι με όλες. Γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει γι  ΄  αυτούς «ένα είναι το κόμμα» και όχι δεν είναι το ΚΚΕ…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης