Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
19/12/2021 | 20:08
Militaire News

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Τσιόδρα και Πλεύρη

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Τσιόδρα και Πλεύρη
φωτ. αρχείου

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παρουσία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη έγινε αποτίμηση της κατάστασης για την πανδημία από τον κορονοϊό και την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον.

Αποφάσεις για νέα μέτρα -όπως λαμβάνουν η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες- δεν ελήφθησαν. Η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου έγινε Κυριακή παρότι γίνεται συνήθως Δευτέρα, υπό το πρόσχημα του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλγαρία (περισσότερα για το έκτακτο ταξίδι του πρωθυπουργού στη Σόφια μπορείτε να διαβάσετε στο δημοσίευμα του militaire.gr εδώ).

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η σύσκεψη έγινε για να κλείσουν τα «στόματα» και να σταματήσει η κουβέντα περί παραίτησης του Σωτήρη Τσιόδρα από συνεργάτη του πρωθυπουργού. Δημοσιεύματα τον έφεραν ενοχλημένο για τη στάση της κυβέρνησης μετά τις αποκαλύψεις της «μελέτης Τσιόδρα» για τις ΜΕΘ και την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει.

Έτσι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να «κλείσει τα στόματα» όσων επέμεναν παραίτησης Τσιόδρα προχώρησε στην έκτακτη σύσκεψη κυριακάτικα στο Μαξίμου. Κι όλα αυτά επειδή ακουγόταν έντονα ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από τις επιτροπές που είναι επικεφαλής για την πανδημία αλλά και από σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Όλες οι ειδήσεις

Γιατί ο Μητσοτάκης πάει εκτάκτως στη Βουλγαρία παραμονές Χριστουγέννων

Παναγιωτόπουλος: Στην Egnatia Aviation για 40 χρόνια το αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα Καβάλας

Rapid test: Πόσο αξιόπιστα είναι στην ανίχνευση της Όμικρον

Ακήσεις ετοιμότητας στην ΑΟΖ Κύπρου για την υποστήριξη δραστηριοτήτων της EXXONMOBIL

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης