Υποστηριξε το militaire
ΥΠΕΘΑ
11/12/2021 | 06:21 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Τοποθετούν ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των ΕΔ!

Τοποθετούν ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των ΕΔ!

Επί οκτώ ολόκληρους μήνες η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αδυνατούσε να καλύψει την θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέχρι τότε τη θέση κάλυπτε Ανώτατος απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού για τον οποίο ουδείς ακόμη έχει καταλάβει γιατί δεν του ανανέωσαν τη θητεία. 

Επί οκτώ ολόκληρους μήνες λοιπόν αυτή η ΥΠΑΑΠΕΔ ήταν ακέφαλη. Έψαχναν φαίνεται για τη καλύτερη λύση.

Που κατέληξαν;

Σε πολιτικό μηχανικό ιδιοκτήτη εταιρείας που ασχολείται με «εκτιμήσεις και πραγματογνωμοσύνες ακινήτων, κατασκευή και αναπαλαίωση κτηρίων, έκδοση οικοδομικών αδειών και ανέγερση οικοδομών, αποτύπωση ακινήτων και κατασκευή τοπογραφικών διαγραμμάτων».

Με απλά λόγια η κυβέρνηση δεν βρήκε ούτε έναν Ανώτατο απόστρατο Αξιωματικό να εμπιστευθεί τη θέση που έχει να κάνει με την αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και την εμπιστεύεται σε έναν ιδιώτη που είναι και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας…

Μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε τι θα έλεγε το σημερινό κυβερνών κόμμα αν ήταν στην αντιπολίτευση και αναμένουμε με ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξει αντίδραση από τη σημερινή «κοιμώμενη» στον χώρο της Εθνικής Άμυνας αντιπολίτευση.

Ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση των Ενώσεων Αποστράτων που ήδη έχουν «καταπιεί» την επιλογή να δοθεί η διεύθυνση του Πολεμικού Μουσείου σε ιδιώτη. Και την κατάπιαν αδιαμαρτύρητα. Τώρα που πρόκειται και για θέση που έχει να κάνει με την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων τι θα κάνουν; Θα σιωπήσουν ξανά;

Όλες οι ειδήσεις

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι είτε εμείς είτε οι υπουργοί ζούμε σε άλλη χώρα! Πίνακες για την ακρίβεια
Καταδικαστικό ψήφισμα για την Τουρκία από την επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των ΗΠΑ
”Σημείο μηδέν” η ακύρωση των τουρκικών στόχων επί του πεδίου
«Κυβερνητική αυτοπαγίδευση με «fake news» για τις ΜΕΘ»-Π.Παπανικολάου στον Γ.Σαχίνη

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης