Υποστηριξε το militaire
Αμυντική Βιομηχανία
30/11/2021 | 17:38 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία δυναμικά παρούσα στην EDEX 2021 στην Αίγυπτο

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία δυναμικά παρούσα στην EDEX 2021 στην Αίγυπτο

Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά και του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, αντιναύαρχου (ε.α.)Αρ. Αλεξόπουλου στα περίπτερα των Ελληνικών εταιριών

Δυναμική υπήρξε η συμμετοχή ελληνικών εταιριών στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 (Egypt Defense Expo) που διεξάγεται στο Κάιρο, από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021 και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και Aνώτατου Διοικητή των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Abdel Fatah El Sisi.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας τίμησε την έκθεση με την παρουσία  του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Χαρδαλιά, και τον Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, αντιναύαρχο (ε.α.) κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο, οι οποίοι παρέστησαν στην τελετή των εγκαινίων, επισκέφθηκαν τα περίπτερα και πραγματοποίησαν επίσημες επαφές με ομολόγους τους ξένων χωρών.

 

Από τα περίπτερα ΤΗΕΟΝ SENSORS και SCYTALYS στην EDEX 2021

 

Στη διεθνή έκθεση συμμετέχουν αντιπροσωπείες από 42 χώρες. Η Ελλάδα δίνει το «παρών» με τη συμμετοχή πέντε εταιριών αμυντικού υλικού από τον κρατικό και ιδιωτικό τομέα, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), τη ΤΗΕΟΝSENSORS, τη SCYTALYS, την DOUBLE ACTION και τη SAS Technology,  ενώ δυναμική παρουσία είχε και η Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (ΕΕΛΕΑΑ), η οποία παρείχε μεταξύ άλλων και υποστήριξη στις Ελληνικές εταιρίες από την εκπρόσωπο της Ένωσης, κα Λένα Τσιτσάρα.

Τα ΕΑΣ στην EDEX 2021, με την εκπρόσωπο της ΕΕΛΕΑΑ κα Λένα Τσιτσάρα

Η EDEX αποτελεί διεθνή έκθεση υψηλού ενδιαφέροντος, όπου επιδεικνύονται όλες οι τελευταίας τεχνολογίας εξελίξεις στους τομείς της ασφάλειας και άμυνας ξηράς, θάλασσας και αέρος, καθώς και για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και του ελέγχου των συνόρων.

 

 

Συμμετοχή της Double Action Defence στην EDEX 2021

 

Συμμετοχή της SAS Technology στην EDEX 2021

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης