Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
20/11/2021 | 13:31
Militaire News

Πυρά κατά Μητσοτάκη για τη δήλωση Σκέρτσου για τον «ένστολο κορονοϊό» που δεν κολλάει

Πυρά κατά Μητσοτάκη για τη δήλωση Σκέρτσου για τον «ένστολο κορονοϊό» που δεν κολλάει

Σε δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ρωτώντας αν «συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με Σκέρτσο ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό;».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί “δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους”».

«Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κλείνοντας απευθύνεται στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι:

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Π.Χρηστίδης: «Οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι κ.Σκέρτσο»;

«Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό, είπε ο κ. Σκέρτσος. O ιός βέβαια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο λέει η επιστήμη. Ή λοιπόν ο κ. Σκέρτσος θεωρεί ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι σαν όλους εμάς, που μπορεί να νοσήσουμε και να κινδυνεύσουμε ή δεν έχει ούτε εκείνος πια λόγια να περιγράψει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της ΝΔ απέναντι στην πανδημία» αναφέρει σε σχόλιό του για την δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Α. Σκέρτσου, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης