Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
14/11/2021 | 13:23
Militaire News

Κορονοϊός: Τι λέει ο υπουργός Επικρατείας για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς

Κορονοϊός: Τι λέει ο υπουργός Επικρατείας για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς

Διαχείριση κρίσης κορονοϊού όπως βολεύει την κυβέρνηση και στα δύσκολα ερωτήματα που θέτουν οι πολίτες «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και εξυπνακισμοί!

Ο  υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ερωτάται λογικά πως είναι δυνατόν να πειστούν για τα μέτρα οι πολίτες, όταν διαπιστώνουν ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως αυτές για τους αστυνομικούς.

Η απάντηση του είναι ερώτημα προς τους πολίτες! Ρωτά ο κ.Σκέρτσος αν «θα δεχόμασταν η ΕΛΑΣ να λειτουργεί π.χ. με -20% αστυνομικούς που δεν μπορούν να αναπληρωθούν εύκολα λόγω της ειδικής εκπαίδευσης που οφείλουν να έχουν, και να λείψουν έτσι από την ασφάλεια των γειτονιών μας; Όσο για το ταυτοτικού τύπου επιχείρημα “δεν μπορεί να ελέγχει εμβολιασμένους πολίτες ένας ανεμβολίαστος αστυνομικός” είναι τόσο ισχυρό όσο το “δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις ΚΟΚ ένας αστυνομικός χωρίς δίπλωμα οδήγησης”», καταλήγει.

Σ ΄ ότι αφορά στην εκπαίδευση ,δε θυμόμαστε να έδωσε μεγάλη έμφαση η κυβέρνηση στις προσλήψεις που έκανε. Για τη σύγκριση των ελέγχων για τον εμβολιασμό και τα διπλώματα οδήγησης δε νομίζουμε ότι χρειάζεται κριτική, γιατί δεν αντέχει η άποψη σε καμία κριτική.

Κατά τ΄ άλλα ο κ.Σκέρτσος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η είσοδος σε εσωτερικούς χώρους να συνδεθεί με την τρίτη δόση εμβολίου.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης