Υποστηριξε το militaire
ΤΟΥΡΚΙΑ
28/10/2021 | 14:05 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

«Δεν είναι διαφήμιση χλωρίνης» – Είναι το ΑΚΡ του Ερντογάν

«Δεν είναι διαφήμιση χλωρίνης» - Είναι το ΑΚΡ του Ερντογάν

Για άλλη μια φορά η αρχηγός του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ επιτέθηκε κατά μέτωπο στον Ταγίπ Ερντογάν.

«Δυστυχώς, στην Τουρκία τα χρήματα ξεπλένονται από το κράτος. Εάν έχετε χρήματα στο εξωτερικό ή εάν έχετε κερδίσει παράνομα χρήματα στο εξωτερικό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού θα τα ξεπλύνετε. Υποβάλλετε αίτηση εδώ και αμέσως ξεπλένετε αυτά τα χρήματα με προμήθεια 1%. Σε ένα τέτοιο τερατώδες σύστημα, η κυβέρνηση λέει, “πουλάς ναρκωτικά ή κάνεις λαθρεμπόριο; Φέρε τα χρήματά σου. Σε αθωώνω με προμήθεια 1%”. Δεν είναι διαφήμιση χλωρίνης. Είναι η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης», είπε αναφερόμενη στο κόμμα του Ερντογάν.

«Πόσο κοστίζει η συμμορία του παλατιού»

«Ξέρετε, ο κ. Ερντογάν και οι φίλοι του αγαπούν το δολάριο. Επομένως, επιτρέψτε μου να μιλήσω στη γλώσσα τους. Για την περίοδο 2017-2024, τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν από το ταμείο μας στη συμμορία στο παλάτι είναι συνολικά 25 δισ. δολάρια», όπως είπε.

«Η πολιτική της κυβέρνησης ΑΚΡ, που αγνοεί τους ανθρώπους, είναι δυστυχώς αισθητή σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Για παράδειγμα: Το έθνος μας φωνάζει “γιατί καίγεται το σπίτι μου;” κι ο κ. Ερντογάν το αγνοεί. Για παράδειγμα: Οι πατεράδες λένε “δεν μπορώ να φέρω ψωμί στο σπίτι” κι ο κύριος Ερντογάν του ρίχνει τσάι στο κεφάλι. Οι συνταξιούχοι λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν κι ο κ. Ερντογάν βγαίνει στην αγορά και βρίσκει τις τιμές λογικές», ανέφερε η Μεράλ Ακσενέρ.

Όλες οι ειδήσεις

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα»! Οι στίχοι του Κ.Παλαμά «σφραγίδα» της παρέλασης

Το άλμα των αλεξιπτωτιστών με την ελληνική σημαία στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Τσαβούσογλου κατά Δένδια: «Κλαίγεται γιατί έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και φόβο για την Τουρκία»!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV