Υποστηριξε το militaire
ΣΤΡΑΤΟΣ
09/08/2021 | 21:35
Militaire News

Το ΓΕΣ για την παραίτηση του Υποστρατήγου του και τι δεν μας λέει

Το ΓΕΣ για την παραίτηση του Υποστρατήγου του και τι δεν μας λέει

Με ανακοίνωση του το ΓΕΣ υποστηρίζει ότι “οι πληροφορίες για παραίτηση του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”. Μπορεί το ΓΕΣ να μας απαντήσει αν είχε αποφασιστεί η μετάθεση του στο ΤΕΘΑ; Οι Αντιστράτηγοι του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου γνωρίζουν κάτι;

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

“Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα”.

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να μας εξηγήσει το ΓΕΣ πως θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα του “όπως έκανε μέχρι τώρα”, μετά από τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του με τον Α/ΓΕΣ να τον αφήνει τελείως ακάλυπτο. Να επισημάνουμε ότι ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού θεωρείτε εξαιρετικός Αξιωματικός και αν δεν “τα γύρναγε” ο ΥΕΘΑ πριν από λίγο, το ΓΕΣ θα έχανε τις υπηρεσίες του, ότι και να γράφει τώρα στις ανακοινώσεις του. Η τακτική “τα ρίχνουμε στους δημοσιογράφους” δεν περνάει και καλό είναι να την εγκαταλείψουν σύντομα για να μην εκτεθούν χειρότερα.

Ήδη η εικόνα που μεταδίδεται για τα όσα συμβαίνουν στο τρίγωνο ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ δεν είναι διόλου κολακευτική.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης