Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
16/07/2021 | 09:19 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

Στρατιωτικές Σχολές και COVID: Παντού αλλάζουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκτός από τη ΣΣΑΣ!

Στρατιωτικές Σχολές και COVID: Παντού αλλάζουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκτός από τη ΣΣΑΣ!
Ο κορονοϊός καλπάζει ξανά με τα 3.000 κρούσματα ημερησίως να είναι πια γεγονός και σύμφωνα με τους ειδικούς να οδεύουμε προς πολλαπλάσιους αριθμούς.
Αυτή τη φορά χτυπάει τους νέους μας οι οποίοι δεν είναι εμβολιασμένοι κατά βάση , χωρίς να αποκλείονται και άλλες περιπτώσεις εκδήλωσης της νόσου.
Στο παραπάνω πλαίσιο οι στρατιωτικές σχολές έχουν τροποποιήσει το πρόγραμμά τους με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη ΣΑΝ που δε θα μεταβεί στο Λιτόχωρο για την καθιερωμένη θερινή εκπαίδευση για ευνόητους λόγους συγχρωτισμού.
Επιπρόσθετα, η ΣΝΔ παίρνει έκτακτα μέτρα για τον θερινό πλου των Δοκίμων, μη δεχόμενη σπουδαστές άλλων σχολών λόγω COVID.
Αντίστοιχα και η ΣΣΕ έχει τροποποιήσει το πρόγραμμα της.
Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί και πάλι η ΣΣΑΣ όπως ήταν φυσικό. Μάλιστα φέτος που έχουμε τον κορονοϊό η τεθωρακισμένη διοίκηση έλαβε την απόφαση να πάει και η 4η τάξη της σχολής (οι αντίστοιχοι των υπολοίπων στρατιωτικών σχολών είναι πλέον Ανθυπολοχαγοί ) στο Ποσείδι ώστε ο συγχρωτισμός να είναι ο μεγαλύτερος της τελευταίας 20ετίας και με τους μισούς σπουδαστές ανεμβολίαστους.
Και πάλι αναρωτιόμαστε: Το γνωρίζει το ΓΕΕΘΑ; Αν ναι γιατί όλες οι άλλες στρατιωτικές σχολές και όχι η ΣΣΑΣ;
Θα επανέλθουμε…
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης