Υποστηριξε το militaire
ΤΟΥΡΚΙΑ
15/07/2021 | 06:18 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

“Ο Ερντογάν προσπαθεί να “τα βρει” με την Ακσενέρ και να “αδειάσει” τον Μπαχτσελί

Οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία αποτυπώνουν τη φθορά του κόμματος του Ερντογάν, το οποίο ωστόσο σε κάποιες δημοσκοπήσεις εξακολουθεί να ΄ναι πρώτο. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι η δυναμική του έχει σημαντικά εξασθενήσει.

Ο Ερντογάν δεν πρόκειται απλά να παραδοθεί. Αντιθέτως όπως φαίνεται κινείται στο παρασκήνιο για να εξασφαλίσει συμμαχίες που μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Can Ataklı αποκαλύπτει ότι  “ο Ερντογάν είχε  συνάντηση με πρόσωπο που βρίσκεται  πολύ κοντά στο Akşener.  Η συνάντηση  διήρκεσε 1 ώρα και 45 λεπτά”.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Can Ataklı ,ο Ερντογάν προσέφερε συμμαχία στο κόμμα της Ακσενέρ. Στόχος του Ερντογάν είναι να αντικαταστήσει τον Μπαχτσελί με την Ακσενέρ.

Αν όλα αυτά ισχύουν η “αντικατάσταση” του Μπαχτσελί από την Ακσενέρ, δε σημαίνει τίποτα για τη στάση της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας. Η Ακσενέρ είναι εξίσου σκληρή σ΄ ότι έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά. Θα τολμούσαμε να πούμε ότι η προοπτική να συνεργαστεί με τον Ερντογάν, είναι κακή εξέλιξη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV