Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Η Σουδία είναι χώρα βιαστών”! Απίστευτη αφίσα στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Στην Τουρκία είναι βέβαιο ότι έχουν χάσει κάθε μέτρο.Απαντώντας στις σουηδικές αντιδράσεις για την τουρκική νομοθεσία περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών,η Άγκυρα χρησιμοποιώντας ιδιωτική εταιρεία ανήρτησε μια απίστευτη αφίσα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.Το μήνυμά της προς όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Σουηδία είναι μια προεοδοποίηση ότι πρόκειται για τη χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό βιασμών!Στην αφίσα υπάρχει και το πρωτοσέλιδο  της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Gunes που έγραφε: “Η Σουηδία χώρα του βιασμού”.

Το κρατικό πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε πως μια ιδιωτική εταιρεία είχε πληρώσει για τη διαφήμιση!

turkey_sweden

Η κόντρα της Τουρκίας και με τη Σουηδία ξεκίνησε όταν η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Μάργκοτ Βάλστρεμ έγραψε στο twitter ότι “η τουρκική απόφαση να επιτραπεί το σεξ με παιδιά κάτω των 15 ετών πρέπει να ανατραπεί. Τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη, όχι λιγότερη προστασία από τη βία, τη σεξουαλική κακοποίηση”.

Ο Τσαβούσογλου χαρακτήρισε σκάνδαλο τα σχόλιά της, υποστήριξε ότι βασίζονται σε ψευδείς φήμες και τα απέρριψε χαρακτηρίζοντάς τα “αποτέλεσμα του ρατσισμού και των αντιισλαμικών αισθημάτων στην Ευρώπη”.

Τα σχόλια της υπουργού αφορούσαν μια απόφαση του τουρκικού Συνταγματικού Δικαστηρίου το οποίο ακύρωσε διάταξη του ποινικού κώδικα, η οποία τιμωρούσε ως “σεξουαλική κακοποίηση” κάθε σεξουαλική πράξη που εμπλέκει παιδιά κάτω των 15 ετών, και ζήτησε από το κοινοβούλιο να ψηφίσει νέα νομοθεσία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης