Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
09/03/2021 | 06:08 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

ΣΣΑΣ: Τα αποδεδειγμένα αποτυχημένα πειράματα συνεχίζονται…

ΣΣΑΣ: Τα αποδεδειγμένα αποτυχημένα πειράματα συνεχίζονται...

Ο λόγος για τη ΣΣΑΣ, τη Σχολή των αρίστων, τη Σχολή που στο παρελθόν μας απασχόλησε αρκετά για τον τρόπο αντιμετώπισής της τα τελευταία χρόνια.
Πρόσφατα τοποθετήθηκε διοικητής προέλευσης πεζικού, έχοντας αποτύχει πλήρως το πείραμα του πεζικού το 2018. Μάλιστα ο συνδυασμός του νέου διοικητή με διοικητή τάγματος “τεθωρακισμένο” κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Σχολής μόνο ερωτηματικά δημιουργεί για το λόγο της μη επιλογής διοικητή προέλευσης ΣΣΑΣ.
Αν οι προηγούμενοι διοικητές προέλευσης ΣΣΕ δεν είχαν αποστρατευθεί, θα το θεωρούσαμε λογικό και επιτυχία του εγχειρήματος. Αντίθετα δεν υπάρχει ούτε ένας διοικητής ΣΣΑΣ προέλευσης ΣΣΕ ο οποίος να είναι εν ενεργεία, εν αντιθέσει με τους διοικητες της ΣΣΕ για παράδειγμα, οι οποίοι είναι ακόμη εν ενεργεία με κορυφαίο τον άξιο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Άρα τελικά τι σημαίνουν οι επιλογές των διοικητών; Προφανώς και θα συνεχιστεί η άσκοπη ταλαιπωρία των σπουδαστών, μια και κανείς από τους διοικούντες πια δε μπορεί να αντιληφθεί τα προβλήματά τους αφού δεν τα έζησε ποτέ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης