Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τι μας είπε ο κ.Καλίν για τις διερευνητικές- Ο Δημ. Σταθακόπουλος αποκωδικοποιεί το tweet του

Τι μας είπε ο κ.Καλίν για τις διερευνητικές- Ο Δημ. Σταθακόπουλος αποκωδικοποιεί το tweet του
Το πιο “χειροπιαστό” στοιχείο που έχουμε από τις “διερευνητικές συνομιλίες” Ελλάδας-Τουρκίας, είναι το μήνυμα που έγραψε στο twitter ο προεδρικός σύμβουλος Ιμπραήμ Καλίν. Κι αυτό όμως πρέπει να διαβαστεί μέσω “αποκωδικοποίησης”. Δεν υπάρχει ουδείς καλύτερος να το πράξει από τον Δρ Δημ. Σταθακόπουλο, ο οποίος γνωρίζει άριστα την Τουρκία αλλά και τους Τούρκους. Οθωμανολόγος-τουρκολόγος, συγγραφέας αρκετών σχετικών βιβλίων. Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι παράλληλα δικηγόρος στον Αρειο Πάγο και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής – μουσικολόγος.
Τι μας γράφει ο Καλίν;
Ο Δημ. Σταθακόπουλος σχολιάζει:
Η σημειολογία πίσω από τις λέξεις  :
” Η μπάλα  χαμηλά, σκοπός η απόσπαση  της προσοχής  του αντιπάλου και το καλάθι “.
Μετά από τεσσεράμισι χρόνια , οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα.
 Υπό την ισχυρή ηγεσία του Προέδρου μας ( sic !!!!!  )   είναι δυνατόν να επιλυθούν όλα τα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Αιγαίου, και έχουμε πλήρη βούληση γι’ αυτό.
 Η περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα είναι προς το συμφέρον όλων.
* H ισχυρή  ηγεσία  του Προέδρου  μας ( είναι  εγγύηση  επίλυσης  διαφορών προς  το  συμφέρον  του θέλει να πει  ) θα φέρει  ( τάχα ) Ειρήνη  και σταθερότητα  προς το συμφέρον  όλων   !
 Η έκφραση  συνεργασία  και Ελλάδα,  Ελληνίδα  ΠτΔ , Πρωθυπουργός  λείπουν.  Το θέμα  δηλ. είναι one man show του Τούρκου  Προέδρου  ;  αυτός  τα κανονίζει  και επιλύει  τις διαφορές  ;
Σαν να  μιλάει  ο Vezir-i Azam ή Sadr-ı Azam του Sultan στους  Dhimmî  και θέλει να ακούσουν οι büyük ​​güçler.
Πίσω  δεσπόζει  ένας  μεγάλος  πίνακας  κολάζ μνημείων  της Πόλης , ιστορικών και σύγχρονων, που τα προστατεύουν  άγγελοι/ melekler . Μην χαίρεστε , δεν είναι παραδοχή  κρυπτοχριστιανισμού . Οι  άγγελοι ( φτερωτές οντότητες  )  υπάρχουν  στις προχριστιανικές θρησκείες  , στον Ιουδαϊσμό,  χριστιανισμό , στο ισλάμ,  ινδουϊσμό κλπ.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV