Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
07/08/2016 | 06:05 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ιστοσελίδες του “κανένα” στον χώρο του ΥΠΕΘΑ!Ανυσηχεί κάποιος;

Ιστοσελίδες του

Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα μας απασχολήσει για κάμποσο καιρό ακόμη, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επιλυθεί. Αν αυτός θα είναι καλός ή κακός θα το δούμε. Στον χώρο της Εθνικής Άμυνας πότε κάποιος από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ θα ασχοληθεί με τα πολλά και διάφορα άνευ ταυτότητας “ΜΜΕ” που υπάρχουν;

Το Militaire.gr και μερικές ακόμη ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον χώρο της Εθνικής Άμυνας, είναι επώνυμα και σ΄ όποιες περιπτώσεις κάποιος ή κάποιοι θεωρούν ότι θίγονται έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να διαμαρτυρηθούν αλλά να διεκδικήσουν και το δίκιο που πιστεύουν ότι έχουν.

Υπάρχει όμως στον χώρο της Εθνικής Άμυνας και μια πιο σοβαρή διάσταση. Τα θέματα αυτού του χώρου είναι συχνά “ευαίσθητα” και είναι αδιανόητο για μια χώρα της ΕΕ να ανέχεται το απαράδεκτο φαινόμενο ο καθένας με την ασφάλεια της ανωνυμίας να γράφει ότι του κατέβει, δημιουργώντας πολλές φορές “κλίμα” που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στη χώρα.

Διάφοροι γραφικοί “Τζεϊμς Μποντ” γράφουν σενάρια από το πουθενά ή διαστρεβλώνουν την όποια πληροφορία μπορεί να έχουν υπηρετώντας πιστά το “δόγμα” που λέει “δεν αφήνω την αλήθεια να μου χαλάσει μια ωραία ιστορία”.

Η άλλη διάσταση που υπάρχει μ΄ αυτό το φαινόμενο, έχει να κάνει με ένα “σύμπλεγμα υπόγειων διαδρομών” που προκύπτει μέσα από κάποια δημοσιεύματα που προκύπτουν συμπτωματικά πάντα λίγο πριν από τις κρίσεις! Συγκεκριμένα πρόσωπα τυγχάνουν συνεχούς προβολής. Πρόκειται απλά για προσωπικές συμπάθειες; Και ποιοι είναι αυτοί που κρίνουν ποιοι είναι …συμπαθητικοί και ποιοι όχι.

Στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων αλλά και των μεγάλων σχηματισμών, οι “πληροφορίες” λένε ότι γνωρίζουν το ποιος είναι πίσω από κάθε μία απ΄ αυτές τις ιστοσελίδες. Ακόμη και ονόματα εν ενεργεία στελεχών των ΕΔ κυκλοφορούν. Άλλα σενάρια θέλουν ιστοσελίδα να έχει δημιουργηθεί μόνο και μόνο για να υποστηρίζει συγκεκριμένο απόστρατο! Κι άλλα πολλά ακούγονται από τα οποία δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμμα.

Το ερώτημα είναι αν αυτή η κατάσταση έχει απασχολήσει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, γιατί το θέμα έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις περίεργες.

Για να προλάβουμε τους υποστηρικτές της ανωνυμίας και του παρασκηνίου που θα επικαλεστούν θέμα…λογοκρισίας, να επισημάνουμε για πολλοστή φορά για όσους δεν το ΄χουν καταλάβει, ότι η δημοκρατία έχει μηχανισμούς για την προστασία της. Τους οποίους όποιος πραγματικά είναι οπαδός της θα πρέπει να απαιτεί την ενεργοποίησή τους. Θα προκαλέσουμε επίσης όλους αυτούς να μας πουν σε ποια χώρα του κόσμου επικρατεί αυτή η κατάσταση στον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας. Ας μας πουν σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχουν “ανώνυμες” ιστοσελίδες που μπορούν να γράφουν ότι θέλουν γι΄ αυτά τα θέματα…

Θα επανέλθουμε….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV