Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
13/09/2020 | 06:10 (ενημερώθηκε 4 έτη πριν)
Militaire News

Το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη δεν είναι το μοναδικό! Διαθέτει και ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ

Το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη δεν είναι το μοναδικό! Διαθέτει και ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη θυμηθήκαμε  τη δημιουργία γραφείου Πρωθυπουργού και στην συμπρωτεύουσα που είχε δημιουργηθεί για  σημειολογικούς λόγους από τον Τσίπρα. Ο Μητσοτάκης έχει λοιπόν γραφείο και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη κι αυτό δεν είναι κατακριτέο. Αλλά δεν είναι ο μόνος …

Ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ είναι ο μόνος πλην του πρωθυπουργού που έχει -για λόγους αποκέντρωσης όπως λένε- γραφείο στη Θεσσαλονίκη, η οποία υπήρξε συμπτωματικά και επαγγελματική του περιφέρεια.

Όπως λένε το κόστος είναι μηδενικό, αλλά  στη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν. Γιατί και ο χώρος εγκατάστασης και το ολιγάριθμο στρατιωτικό προσωπικό και το αυτοκίνητο με οδηγό, κόστος έχουν.

Η λειτουργία του γραφείου Θεσσαλονίκης δικαιολογείται πως; “Για να εξυπηρετείται το προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή”. Ο κύρις όγκος του Στρατού Ξηράς τουλάχιστον βρίσκεται  πέραν της Ξάνθης οπότε θα ήταν πιο χρήσιμο η έδρα του γραφείου του ΓΓ του ΥΠΕΘΑ θα ΄πρεπε να βρίσκεται  όχι στην έδρα του Γ´ ΣΣ (Θεσσαλονίκη) αλλά στην ΧVI Μεραρχία (Διδυμότειχο).
Όσο για τη στελέχωση του θα μπορούσε ίσως να γίνει από το πλήθος “συνδικαλιστών” που απ΄ ότι μαθαίνουμε μπαίνουν στο γραφείο του -στη Μεσογείων- χωρίς καν να χτυπάνε την πόρτα. Θα ΄ναι σίγουρα πολύ πιο χρήσιμοι εκεί για να ασχοληθούν με τα προβλήματα του προσωπικού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης