Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Αμυντική Βιομηχανία
08/07/2016 | 06:47 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Τι ρόλο παίζει η Γενική Γραμματεία Εσόδων στην αμυντική βιομηχανία; ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ

Τι ρόλο παίζει η Γενική Γραμματεία Εσόδων στην αμυντική βιομηχανία; ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ

Τι ρόλο παίζει η Γενική Γραμματεία Εσόδων; Το ερώτημα δεν τίθεται από το Militaire.gr  αλλά από όλο και περισσότερα στελέχη της κρατικής αμυντικής βιομηχανίας και των ναυπηγείων. “Αυτοί θέλουν να μας κλείσουν” είναι η κοινή εκτίμηση στελεχών των ΕΑΣ αλλά και των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Οι αποφάσεις που παίρνει η Γενική Γραμματεία Εσόδων είναι κάτι παρά πάνω από εχθρικές για την ελληνική αμυντική βιομηχανία και όλες οδηγούν σε μία κατεύθυνση: στο λουκέτο.

Με την φορολογική ενημερότητα των ΕΑΣ έχουν κάνει τα πάντα για να δυσκολέψουν τα πράγματα και να μην μπορεί η εταιρεία να λειτουργήσει.

Με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας προχώρησαν σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών τινάζοντάς τα στον αέρα και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ολοκλήρωση του προγράμματος των πυραυλακάτων!

Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση δεν επεμβαίνει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους; Η απόλυτη ελευθερία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων  να λαμβάνει καταστροφικές αποφάσεις για την ελληνική αμυντική βιομηχανία έχει αρχίσει και δημιουργεί πλέον πολλές και διάφορες σκέψεις και σενάρια. Μήπως έχουμε συμφωνήσει να κλείσουμε ότι έχει παραμείνει ανοιχτό στην αμυντική βιομηχανία; Με ποια εξουσία η Γενική Γραμματεία Εσόδων παίρνει τόσο προκλητικά αρνητικές αποφάσεις για το μέλλον της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας;

Στο Μαξίμου ξέρουν τι γίνεται ή κοιμούνται;

Απάντηση θα επιμείνουμε να πάρουμε, γιατί το κακό έχει παραγίνει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης