Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
22/07/2019 | 12:42 (ενημερώθηκε 5 έτη πριν)
Militaire News

Τι λέει το ΓΕΑ για το Ζούμπερι και τα μέτρα πυρασφάλειας

Τι λέει το ΓΕΑ για το Ζούμπερι και τα μέτρα πυρασφάλειας

Το ΓΕΑ μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του ,απαντά σ΄ όσα υποστηρίζει σε κείμενό του προς το Militaire.gr στέλεχος ως προς τα μέτρα ασφαλείας σε περίπτωση πυρκαγιάς στο ΚΕΔΑ ,στο Ζούμπερι.

Τι απαντά το ΓΕΑ:

Σε συνέχεια του άρθρου με τίτλο: “Καμπανάκι κινδύνου: “Το θέρετρο της ΠΑ στο Ζούμπερι κινδυνεύει από φωτιά ένα χρόνο μετά από το Μάτι” θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι, το υπαρκτό πρόβλημα των διεξόδων από το ΚΕΔΑ (Ζ) έχει εντοπιστεί από το αρμόδιο προσωπικό της ΠΑ.

Για την επίλυσή του επιχειρήθηκε αρχικά προφορική επικοινωνία και εν συνεχεία με επιστολή (με ημερομηνία 9/7) προς το Δήμο Μαραθώνα, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της ΕΛΑΣ, καθώς είναι αυτονόητο ότι, πέραν των ορίων των εγκαταστάσεων της ΠΑ δεν υπάρχει δυνατότητα επέμβασης. Από όσο γνωρίζω, ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφαιρέθηκαν πινακίδες παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων έξω από την Κεντρική Πύλη.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με απαντητική επιστολή του Δήμου Μαραθώνα (Πρακτικό Επιτόπιας Αυτοψίας, με ημερομηνία 21/7), για το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης και ενδεχόμενου μπλοκαρίσματος των εν λόγω διεξόδων, θα επιληφθεί η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την Τροχαία, με την τοποθέτηση σημάνσεων, συνεχών ελέγχων, καθώς και με εκπόνηση σχεδίου μονοδρομήσεων συγκεκριμένων οδών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Ασμχος (Ι) Κωνσταντίνος Γκουμάτσης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης