Υποστηριξε το militaire
Αμυντική Βιομηχανία
10/10/2018 | 06:03 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

AUSA 2018: Η ελληνική αμυντική βιομηχανία είναι παρούσα

AUSA 2018: Η ελληνική αμυντική βιομηχανία είναι παρούσα

Η Ελλάδα συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στην μεγαλύτερη, αποκλειστικά για τον στρατό ξηράς, διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2018, που πραγματοποιείται στην Ουάσινγκτον από 8-10 Οκτωβρίου.
Στο Εθνικό Περίπτερο εφέτος συμμετέχουν οι ακόλουθες ελληνικές εταιρείες: AEL JV, AEROSERVICES, ALTUS LSA, DASYC, ΕΑΒ, ΕΑΣ, EGNATIA FOUNDRY, ISI, KOUIMTZIS GROUP και Theon Sensors.

Το Εθνικό περίπτερο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων), το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Enterprise Greece.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και παρέστησαν η Αναπληρώτρια Γραμματέας του Τμήματος Αμυντικών Συνεργασιών του Αμερικανικού Στρατού (DASA DE&C) κ. Ann Cataldo, o Πρόεδρος της AUSA κ. Carter Ham, ο Έλληνας Πρέσβης στην Ουάσινγκτον κ. Χ. Λαλάκος, ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος, εκπρόσωποι αντιπροσωπειών άλλων Χωρών και εκπρόσωποι αριθμού εταιρειών που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Η AUSA 2018 καταλαμβάνει επιφάνεια 16000 τμ και συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 700 εκθέτες προερχόμενοι από περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες συμπεριλαμβανομένων και 10 εθνικών περιπτέρων. Η  αναμενόμενη επισκεψιμότητα είναι άνω των 30000 ατόμων.>>

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης