Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
10/05/2024 | 21:44 (ενημερώθηκε 1 εβδομάδα πριν)
Militaire News

Ο πρωθυπουργός μιλά για «στρατηγική επένδυση» στην άμυνα και προκαλεί μειδιάματα!

Ο πρωθυπουργός μιλά για «στρατηγική επένδυση» στην άμυνα και προκαλεί μειδιάματα!

Μόνο πικρά μειδιάματα μπορεί να προκαλέσουν όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χίο περί …στρατηγικής επένδυσης στην Άμυνα!!! Εκλογές έχει μπροστά του αλλά και το …δούλεμα έχει τα όρια του!

Ποια είναι η…στρατηγική του επένδυση στην Άμυνα;

Οι παραιτήσεις στελεχών που πέφτουν βροχή; Έχει ενδιαφερθεί να μάθει πόσα στελέχη παραιτήθηκαν επί πρωθυπουργίας του; Έχει αναρωτηθεί γιατί ; Ξέρει έστω τα βασικά προβλήματα των στρατιωτικών τους οποίους σε κάθε προεκλογική περίοδο θυμάται και … ευγνωμονεί; Με την ευγνωμοσύνη του δεν πληρώνονται οι λογαριασμοί …

Που είναι η στρατηγική του επένδυση στην αμυντική βιομηχανία; Τα ΕΑΣ βουλιάζουν, το μέλλον της ΕΑΒ αβέβαιο , στα ναυπηγεία κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ποια είναι η βοήθεια που έδωσε στην αμυντική βιομηχανία; Τι ζήτησε από όσους μας πούλησαν πανάκριβους εξοπλισμούς; Ούτε την κατασκευή μιας βίδας δεν εξασφάλισε.

Όσο για τις αγορές που τόσο υπερηφανεύεται θα αναφερθούμε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο μας.

Και τώρα στην κρίση σας όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός :

«Η συνεχής επένδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μονόδρομος σε αυτές τις εποχές της μεγάλης γεωπολιτικής αστάθειας. Είναι μια στρατηγική επιλογή, την οποία η κυβέρνησή μας υπηρετεί απαρέγκλιτα εδώ και μία πενταετία.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία αλλά ταυτόχρονα υπηρετούν και έναν πολύ σημαντικό ρόλο εν καιρώ ειρήνης, παρέχοντας από υγειονομικές υπηρεσίες μέχρι την κατασκευή μικρών έργων υποδομής και από τις αερομεταφορές, σε περιπτώσεις ιατρικής ανάγκης, μέχρι την υποστήριξη σε συνθήκες κλιματικής κρίσης.

Και ακριβώς γι’ αυτόν το ρόλο, για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην πατρίδα, κ. Αρχηγέ, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σας είμαστε ευγνώμονες και ευχόμαστε στον Ελληνικό Στρατό, στον Στρατό Ξηράς, χρόνια πολλά».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης