Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Άποψη ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
06/02/2016 | 11:55 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Η ατελείωτη “έρημος” των Ελλήνων στρατιωτικών! Τι δείχνει η απόφαση για “κόψιμο τροφοδοσίας”

Η ατελείωτη

Δύσκολα θα βρούμε υπουργό Εθνικής Άμυνας ή Αρχηγό Γενικού Επιτελείου που να μην έχει πει όχι μία αλλά πολλές φορές,ότι πρώτα απ΄ όλα και πάνω απ΄ όλους είναι ο άνθρωπος στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ότι αυτό που προέχει είναι το προσωπικό. Μην κουρατείτε να θυμηθείτε κάποιον που το έκανε πράξη. Δεν θα βρείτε…

Η υπόθεση με την απόφαση του Α/ΓΕΝ να “κόψει” μερίδες φαγητού από τις μονάδες του ΠΝ ,ώστε να σιτίζονται μόνο όσοι έχουν υπηρεσία προσφέρεται ασφαλώς για …κοινωνικό αυτοματισμό!

Θα βρεθούν πολλοί που θα πουν “και γιατί θα πρέπει να τρώνε όλοι στην υπηρεσία τους κι όχι σπίτι τους” ή “γιατί να πληρώνουμε οι υπόλοιποι το φαγητό των στρατιωτικών”! Όλα τα απίθανα μπορεί να ακουστούν στην Ελλάδα.

Για να προλάβουμε αυτές τις εξυπνάδες αλλά και να αντικρούσουμε εκ των προτέρων όσα πιθανόν θα νοιώσει την ανάγκη να πει το ΓΕΝ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα απλά θα επισημάνουμε :

•Το να σιτίζεται όλο το προσωπικό των ΕΔ στις μονάδες ,είτε έχει υπηρεσία ,είτε όχι, ήταν και παραμένει ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέτρο που έλαβε η Πολιτεία για να “ανακουφίσει” τους στρατιωτικούς από τις παράνομες περικοπές τις οποίες τους επέβαλε. Σιγά την παροχή και σιγά το κόστος!!!

•Οι Ένοπλες Δυνάμεις σιτίζουν τους …πάντες! Όχι δεν αναφερόμαστε μόνο στους μετανάστες και στους πρόσφυγες όπως θα κάνουν μάλλον ρατσιστικά κάποιοι. Σιτίζουν -με αποφάσεις που υπάρχουν- καθηγητές,δασκάλους και άλλους δημοσιους υπαλλήλους κυρίως στην επαρχία.

Σημασία έχει για μια ακόμη φορά ότι οι στρατιωτικοί λαμβάνουν το μήνυμα ότι είναι μόνοι τους σε μια απέραντη έρημο! Ασχολούμαστε μαζί τους μόνο όταν τους χρειαζόμαστε. Έπιασε φωτιά, έγινε κατακλυσμός, αρρώστησε ο κάτοικος τους νησιού, έπιασε πάγο το πεζοδρόμιο του υπουργού που μένει στην Κηφισιά,άρχισε το προσφυγικό κύμα να θεριεύει; Όταν κάτι απ΄ όλα αυτά κι άλλα πολλά σημαντικά και ασήματα συμβούν, όλοι σπεύδουμε να γυρίσουμε προς τη μεριά τους. Ξέρουμε ότι θα εκτελέσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Όταν η δουλειά τελειώσει, όλοι γυρνάμε το κεφάλι από την άλλη και μιλάμε πάλι …για καραβανάδες.

Μόνο που έτσι όπως το πάνε οι πολιτικοί μας αλλά και όσοι συμμετέχουμε στο “παιχνίδι” του κοινωνικού αυτοματισμού κατά των ΕΔ ,ούτε την καραβάνα δεν θα τους αφήσουμε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης