Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Οι Τούρκοι προσέλαβαν τον πρώην διευθυντή της CIA για τις υπηρεσίες τους!

Οι Τούρκοι προσέλαβαν τον πρώην διευθυντή της CIA για τις υπηρεσίες τους!

Καλορίζικος! Οι Τούρκοι κατόρθωσαν με αρκετό χρήμα να προσλάβουν και να έχουν υπό των υπηρεσιών τους τον πρώην διευθυντή της CIA Πόρτερ Γκος!

Πως το κατόρθωσαν;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει  ο ιστοχώρος www.huffingtonpost.com  αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία Squire Patton Boggs έναντι 30.000 δολαρίων σε μηνιαία βάση, η οποία θα λειτουργούσε ως «υποκατασκευαστής» (subcontractor) της πανίσχυρης εταιρίας δημοσίων σχέσεων Gephardt Group, που έχει το βασικό συμβόλαιο εκπροσώπησης των τουρκικών συμφερόντων στην Ουάσιγκτον. Ο ιστοχώρος αναρωτιέται εάν είναι ηθικό κι εάν βλάπτει τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα, το να ξεπουλιούνται μέλη του Κογκρέσου και πρώην υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε οποιονδήποτε διατίθεται να τους πληρώσει…

Το κείμενο έγραψε ο Harut Sassounian τον Αύγουστο και επανήλθε στη δημοσιότητα καθώς γίνεται συζήτηση στην αμερικανική πρωτεύουσα για το γεγονός ότι πρώην αξιωματούχοι πωλούν τις υπηρεσίες τους σε ξένες κυβερνήσεις, κάτι που είναι καθ’ όλα νόμιμο βέβαια.
Στο οπλοστάσιο της εν λόγω εταιρίας βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι πρώην Γερουσιαστές Trent Lott και John Breaux, καθώς επίσης και ο συνταξιούχος πλέον αξιωματούχος του Λευκού Οίκου Robert Kapla. Η ομάδα των εταιριών τις οποίες έχει στρατολογήσει η Gephardt για λογαριασμό της Τουρκίας, γνωστούς “λομπίστες” όπως οι Brian Forni, Lydia Borland και από τις συνεργαζόμενες εταιρικές οντότητες Greenberg Traurig, και Dickstein Shapiro LLP, με την τελευταία να έχει προσθέσει στην ομάδα λόμπινγκ τον πρώην διοικητή της CIA, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ενδιαφέροντος ιστοχώρου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης