Επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου Βοιωτίας πραγματοποίησαν την Τριτη, αντιπροσωπεία αξιωματικών που φοιτούν στην Σχολή Αξιωματικών Πεζικού στη Χαλκίδα.

Πρόκειται συγκεκριμένα για 110 Λοχαγούς από όλα τα Σώματα και η επίσκεψη στο Μουσειο – όπως και στην παρακείμενη στο Δίστομο , Βυζαντινή Μονή του Οσίου Λουκά – εντάσσεται στο ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής .

Τους αξιωματικούς καλωσόρισε και είχε συζήτηση μαζί τους , ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς  που είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδικησης των Γερμανικων Οφειλών και τ. Βουλευτής.

Το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου επισκέπτονται, ως μερος της εκπαίδευσης του προσωπικού τους, όλοι οι στρατιωτικοί σχηματισμοί της Ανατ. Στερεάς Ελλάδας και  οι Στρατιωτικές Σχολές  όλων των Κλάδων και των Σωμάτων Ασφάλειας.

Πρόσφατα επισκέφθηκε το Μουσειο και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενω τις ημέρες  ενόψει της,28ης Οκτωβρίου το επισκέφθηκαν πάνω από 2.000 μαθητές.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016