Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
19/08/2016 | 07:32 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Όταν το Pronews σε…κατηγορεί για copypaste το λες κι ανέκδοτο

Όταν το Pronews σε...κατηγορεί για copypaste το λες κι ανέκδοτο

Θα παρακαλούσαμε τον ιδιοκτήτη,τον επικεφαλής ή οποιονδήποτε τέλος πάντων κάνει κουμάντο στην ιστοσελίδα Pronews να συμμαζέψει συντάκτη που υπογράφει με το όνομα  Βασίλης Καπούλας,ο οποίος από χθες με απανωτά του μηνύματα στο facebook θέλει να μας πείσει ότι …του κλέβουμε θέματα!!! Το να σε κατηγορεί το Pronews για κάτι τέτοιο είναι περίπου ανέκδοτο! Για να καταλάβετε το εύθυμο του πράγματος αυτός ο κύριος επικαλείται το δημοσίευμα για την πιθανή αποόσυρση των πυρηνικών των αμερικανών από το Ιντσιρλίκ,στο κείμενο του οποίου αναφέρονται και οι πηγές!!!!Προφανώς στο Pronews πιστεύουν ότι…τους αντιγράφει το ΑΠΕ!!!

Του απάντησα ομολογώ στην “αιγαλιώτικη διάλεκτο”,γιατί το θράσος του ξεπέρασε τα όρια…

Ο συγκεκριμένος νεαρός (;) θα πρέπει να μάθει να σέβεται ορισμένα πράγματα,όπως κα το μέσο στο οποίο εργάζεται.Η δημοσδιογραφική πιάτσα ειναι πολύ μικρή και ολοι γνωριζόμαστε,αν και για το Pronews εδώ που τα λέμε δεν γνωρίζουμε και πολλά σ΄ ότι έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Όσο για τις απειλές του νεαρού (;) εδώ είμαστε με τον ογκοδέστατο φακελο των δημοσιευμάτων copy paste και με πλήθος συναδέλφων που το έχουν υποστεί.Ας κοπιάσει λοιπόν για να τελειώνουμε μία δια παντός μ΄ αυτή την αστειότητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης