Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Όταν οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο γίνονται σενάριο για γέλια

Όταν οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο γίνονται σενάριο για γέλια

Να γελάς, να κλαις ή να ανησυχείς μ΄ όσα διαβάζεις στο διαδίκτυο, για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, την ώρα που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ήταν στη Σκύρο; Θα επιλέξουμε το πρώτο, λόγω και του κλίματος των ημερών.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για το γεγονός είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ για όποιον γνωρίζει ανάγνωση:

“Την ώρα της επίσκεψης στην 135 Σμηναρχία Μάχης και ενώ συνομιλούσε με τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής δόθηκε εντολή απογείωσης από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου για αναγνώριση ιχνών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών”.

Ιστοσελίδα που έχει τσακωθεί με την αλήθεια από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έγραψε ότι οι Τούρκοι επιχείρησαν να παρενοχλήσουν το αεροσκάφος που μετέφερε τον Καμμένο στη Σκύρο! Επέμεναν μάλιστα , γράφουν οι σεναριογράφοι κι έτσι έγιναν αερομαχίες γύρω από το αεροπλάνο που μετέφερε τον ΥΕΘΑ!!!

Θα πρέπει να προσέξουν οι ευφάνταστοι σεναριογράφοι. Ο πρώτος διδάξας του “δόγματος” που έλεγε “δεν αφήνω την αλήθεια να μου χαλάσει μια ωραία ιστορία”, μετά από χρόνια εφαρμογής της θεωρίας του στην ελληνική τηλεόραση, παρουσίασε προχθές το βιβλίο του με θέμα την κατάθλιψη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Έχουν επιπτώσεις στην υγεία αυτά τα πράγματα…

Το δεύτερο εκπληκτικό και ασύλληπτο που μας μετέφεραν είναι πως έτερη ιστοσελίδα έγραψε πως “με εντολή Καμμένου απογειώθηκαν μαχητικά αεροσκάφη για αναχαίτιση των Τούρκων που έκαναν παραβιάσεις”!!!

Δηλαδή αν δεν έδινε εντολή ο Καμμένος δεν θα απογειώνονταν αεροσκάφη;

Από πότε χρειάζεται εντολή υπουργού για να γίνει το αυτονόητο;

Ο Καμμένος δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα…Οι αεροπόροι μόλις εντοπίστηκαν στόχοι έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά…Ο ΥΕΘΑ παρακολούθησε την “αυτοματοποιημένη” διαδικασία σε πραγματικό χρόνο και την θαύμασε.

Είμαστε σοβαροί, είναι το τελευταίο ερώτημα…Όχι βέβαια…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης