Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
28/11/2017 | 20:36
Militaire News

Όταν η Σαράποβα δέχεται πρόταση γάμου εν μέσω αγώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Σαράποβα δέχεται πρόταση γάμου εν μέσω αγώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο σέξι – για πάρα πολλούς άντρες σε όλο τον κόσμο – αθλήτρια , η Ρωσίδα τενίστρια Μαρία Σαράποβα, δέχθηκε πρόταση γάμου στην Τουρκία, εν μέσω αγώνα!

Η Σαράποβα, αγωνιζόταν την Κυριακή στην  Κωνσταντινούπολη  απέναντι στην  Τουρκάλα  Κάλια Μπουγιουκακτσάι στο πλαίσιο του τουρνουά τα Αστέρια του Τέννις TEB BNP Paribas .

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του αγώνα ένας άνδρας της φώναξε από τα καθίσματα.”με παντρεύεσαι:”. Η  Σαράποβα που ειναι εξαιρετικά επικοινωνιακή δεν ξαφνιάστηκε , δεν ήταν αρνητική και , όπως ανέφερε και η τουρκική τηλεόραση, φάνηκε στην κάμερα να απαντά «ίσως».

Το όλο περιστατικό  χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Τελικά  η  Ρωσίδα επικράτησε της  Τούρκάλας τενίστριας με 2-0 σετ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, η τενίστρια ανέφερε στους δημοσιογράφους πως χάρηκε ιδιαίτερα για την ευκαιρία να παίξει στην Κωνσταντινούπολη και ευχαρίστησε το κοινό για τον ενθουσιασμό του. Το παιχνίδι με την Μπουγιουκακτσάι ήταν τόσο δύσκολο, όσο και απολαυστικό, ειπε 

Η ζωή της 

Η  Μαρία Σαράποβα Γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 1987. Έχει ύψος 188 εκ. και συγκαταλέγεται στις πλέον ψηλές παίκτριες της αντισφαίρισης διεθνώς.

Εξαιτίας του πυρηνικού ατυχήματος στο εργοστάσιο Τσερνομπίλ το 1986, οι γονείς της Σαράποβα εγκαταστάθηκαν από τη Λευκορωσία, όπου ζούσαν, στην πόλη Νιαγκάν της Σιβηρίας.Η Μαρία γεννήθηκε έναν χρόνον μετά.

Σε ηλικία 7 ετών πήγε στις ΗΠΑ, όπου παρακολούθησε μαθήματα αντισφαίρισης στην Ακαδημία του Νικ Μπολετιέρι, στο Μπρέιντεντον της Φλόριντας. Η μητέρα της εξαιτίας περιορισμών με τη βίζα, πήγε στην Αμερική δύο χρόνια μετά. Η ίδια η Μαρία ζει στις ΗΠΑ από την ηλικία των 7 ετών αλλά διατηρεί τη ρωσική υπηκοότητα.

Το 2008 συνελήφθη στις ΗΠΑ ένας νεαρός αθλητής, ο Λέοναρντ Τέιλορ, ο οποίος είχε σκοπό πρώτα να την παντρευτεί και έπειτα να σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της.

Στον αθλητικό τομέα, το 2004 νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε το Ουίμπλεντον σε ηλικία 17 ετών. Δύο χρόνια μετά, το 2006 κέρδισε το Αμερικανικό Όπεν με νίκη επί της Βελγίδας Ζυστίν Ενάν.

Στα τέλη του 2006 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο!

Το 2008 η αθλήτρια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Sony Ericsson και δέχτηκε να συμμετέχει στη διαφήμιση της εταιρείας.

Η Ερωτικότερη αθλήτρια στον κόσμο!

Το 2007 ορίστηκε πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ (UNDP). Το ιδιο έτος ανακηρύχτηκε :

  • Καλύτερη αντισφαιρίστρια
  • Καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο και 
  • …Ερωτικότερη αθλήτρια στον κόσμο

 Στις 26 Ιανουαρίου του 2008 ήταν η νικήτρια στο Αυστραλιανό Όπεν, επί της Άννας Ιβάνοβιτς από τη Σερβία. Με τη νίκη της στον τελικό του απλού γυναικών με 7-5, 6-3 έγινε η πρώτη Ρωσίδα που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο. Τον Ιανουάριο του 2010 υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με την Nike αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2011 επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2 χρόνια και τον Ιούνιο του 2012 ανέβηκε στην κορυφή.Είναι κάτοχος 5 Γκραν Σλαμ στο απλό και κάτοχος της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες. 

Ήταν φιναλίστ στο Αυστραλιανό Όπεν του 2007 και στο Γουίμπλεντον του 2011. 

Το 2012 κατέκτησε το τέταρτο Γκραντ Σλαμ της, μετά τη νίκη της στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Και συγγραφέας

Η Μαρία Σαράποβα , το αστέρι του  παγκοσμίου τένις- που πλέον πάτησε  30 χρόνια της ζωής της,  αποτελεί ένα από τα πιο «φωτισμένα πρόσωπα» των κορτ εδώ και σχεδόν 13 χρόνια, για διάφορους λόγους…Φέτος  η Μαρία Σαράποβα, αποφάσισε να συγγράψει την αυτοβιογραφία της, που παρουσιάστηκε τον  Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Ασταμάτητη. Η ζωή μου μέχρι τώρα» και αγγλιστί «Unstoppable: My Life so far»…

Η  Ρωσίδα αθλήτρια αναφέρεται στην ιστορία με το ντόπινγκ, που την κράτησε για αρκετό καιρό μακριά από τα κορτ. Η αθλήτρια την άνοιξη του 2016 σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είχε παραδεχτεί δημοσίως πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Η τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε ένα φάρμακο που της είχε συστήσει ο γιατρός της, το οποίο δεν βρισκόταν μέσα στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες.Στις 25 Ιανουαρίου του 2016 η ITF τιμώρησε την Μαρία Σαράποβα με 2ετή αποκλεισμό για την λήψη του σκευάσματος, που μπήκε στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες λίγες ημέρες νωρίτερα, όμως το CAS μείωσε αργότερα την ποινή της κατά 9 μήνες (μέχρι τις 26 Απριλίου 2017) .Τον Οκτώβριο η  30χρονη Ρωσίδα κέρδισε την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα πολύ δύσκολα στον τελικό του WTA θεσμού στο Τιαντζίν της Κίνας,και στέφθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά σε τουρνουά μετά τον Μάιο του 2015. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης