Υποστηριξε το militaire
ΠΝ Συνεντεύξεις
16/04/2017 | 06:50 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Χρόνια πολλά και “βίρα τις άγκυρες” από την Μπάντα του ΠΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Χρόνια πολλά και

Επτά συναπτά έτη κάθε τέτοια μέρα γράφουμε το “δημοσιογραφικό εύρημα”: Ελλάδα χώρα καθηλωμένη στην Σταύρωση και Ανάσταση δεν φαίνεται να προκύπτει.Μόνο Επιτάφιος.

Από διαπιστώσεις πάμε καλά όλοι .Πολιτικοί,δημοσιογράφοι κι όσοι άλλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν πρόσβαση στο δημόσιο διάλογο. Από σχέδιο, έργα και προτάσεις πάσχουμε. Επτά χρόνια τώρα το μόνο που έχουμε κατορθώσει είναι να έχουμε διχαστεί με τους μισούς να λένε ότι για όλα φταίνε οι δανειστές και τους υπόλοιπους ότι για όλα φταίμε εμείς οι “κακοί Έλληνες”. Στη δεύτερη άποψη είμαστε κάθετα αντίθετοι.Η πρώτη έχει μεγάλη δόση αλήθειας αλλά δεν είναι μόνο οι δανειστές που φταίνε για τη “βύθιση της χώρας”. Είχαν πολύ πρόθυμους και χρήσιμους “εσωτερικούς συνεργάτες”.

Η μέρα δεν προσφέρεται για “βαθυστόχαστες αναλύσεις”. Ούτε για απαισιοδοξία. Ζούμε σ΄ έναν ευλογημένο τόπο που η άνοιξη έρχεται μαζί με την Ανάσταση .
Για τα χρόνια πολλά κάναμε κατάχρηση της ανοχής των μουσικών της Μπάντας του ΠΝ. Τους ακούσατε τη Μεγάλη Παρασκευή να παίζουν στο πνεύμα της ημέρας. Τους ζητήσαμε ένα μουσικό κομμάτι για την ημέρα του Πάσχα. Ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κομμάτι. Επέλεξαν το “Βίρα τις άγκυρες”. Γιατί είναι μουσικοί αλλά πρώτα απ΄ όλα είναι ναυτικοί.

Πριν από την εξαιρετική εκτέλεση ο Αρχιμουσικός Γιώργος Τσιλιμπάρης μιλά και ο πιανίστας της Μπάντας του ΠΝ παίζει τον “Ναύτη του Αιγαίου”.

Χρόνια Πολλά και καλά σ΄ όλους σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης