Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Χρυσαυγίτες με επικεφαλής βουλευτή τους επιτέθηκαν σε γονείς και εκπαιδευτικούς!

Χρυσαυγίτες με επικεφαλής βουλευτή τους επιτέθηκαν σε γονείς και εκπαιδευτικούς!

Η ανοχή κατά της βίας της Χρυσής Αυγής την αποθρασύνει!

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Περάματος όταν μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή τον Γιάννη Λαγό επιτέθηκαν σε γονείς και εκπαιδευτικούς αντιδρώντας στην φοίτηση προσφυγόπουλων.

Έντονα φραστικά επεισόδια, αντεγκλήσεις και προπηλακισμοί το πρωί στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, επί της οδού Νίκης 61, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής, του υπόδικου βουλευτή της, Γιάννη Λαγού και γονέων που τάσσονταν υπέρ της εκπαίδευσης προσφυγόπουλων στο σχολείο τους.

Μετά από αρκετή ώρα ο Γιάννης Λαγός αποχώρησε και το μεσημέρι πλέον όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων και την στιγμή, που αποχωρούσαν η Δήμαρχος, η Διευθύντρια του Σχολείου και μέλη του Δ.Σ. έπεσαν και εκείνοι θύματα φραστικών αντεγκλήσεων από γονείς πλέον που είχαν συγκεντρωθεί και τάσσονταν εναντίον της φοίτησης στο σχολείο του παιδιών προσφύγων, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Έξω από το σχολείο βρέθηκε Αστυνομία, ωστόσο όπως αναφέρουν στην ΓΑΔΑ, κανείς δεν τους ζήτησε να επέμβουν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία μήνυση από καμία πλευρά. Μάλιστα, το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση επιβεβαίωσε και καταδίκασε το περιστατικό.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο thepressroom.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης