Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
17/02/2016 | 15:21 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Χρυσαυγίτες βουλευτές επιτέθηκαν φραστικά στους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων!

Χρυσαυγίτες βουλευτές επιτέθηκαν φραστικά στους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων!

Το πόσο πολύ σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις οι χρυσαυγίτες βουλευτές το απέδειξαν για ακόμη μια φορά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών.

Βουλευτές της επιτέθηκαν με χυδαίο τρόπο κατά των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων που ήταν στην αίθουσα , χαρακτηρίζοντάς τους “Φιλιππινέζες”. Έβρισαν με την ψυχή τους τους πρόσφυγες . Και βέβαια όλα αυτά τα κατορθώματά τους τα βιντεοσκοπούσαν με κινητά. Προφανώς θα τα “ανεβάσουν” με υπερηφάνεια στις ιστοσελίδες τους.

Να τους υπενθυμίσουμε μόνο ότι οι αρχηγοί  που εκείνοι …θαυμάζουν ,εκείνοι που “υπηρέτησαν” τη περίοδο της χούντας, έχασαν την Κύπρο , αφού πρώτα είχαν αποσύρει την ελληνική μεραρχία από το νησί! Συνεπώς οι ύβρεις τους προς Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων που αυτή τη περίοδο έχουν κληθεί να γίνουν κυριολεκτικά “άνθρωποι ορχήστρες” για να αντιμετωπίσουν πολλά διαφορετικά μέτωπα , απλά επιβεβαιώνει πόσο η ΧΑ …σέβεται τις ΕΔ.

Ας παραμείνουν πιστοί στις…στρατηγάρες τους. Οι μισοί από τους οποίους δεν είχαν πάρει…μυρουδιά ότι οι Τούρκοι έκαναν απόβαση στην Κύπρο.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης