Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Θητεία ΣΤΡΑΤΟΣ
02/05/2016 | 06:21 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Φωτιά στο 401 πυροσβέστες οι στρατιώτες

Φωτιά στο 401 πυροσβέστες οι στρατιώτες

Φωτιά προκάλεσε αναστάτωσση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο . Ευτυχώς ανέλαβαν οι στρατιώτες δράση και το πρόβλημα από τη φωτιά δεν πήρε διαστάσεις. Η είδηση γίνεται γνωστή από το Δίκτυι Ελεύθερων Φαντάρων:

Και ξαφνικά ταραχή επικράτησε την Πρωτομαγιά, αργά το απόγευμα, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ανήσυχοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι ασθενείς βγήκαν στα μπαλκόνια καθώς ο καπνός και η μυρωδιά είχαν φτάσει στο πρώτο και δεύτερο όροφο.

Γρήγορα, οι συνάδελφοι φαντάροι εντόπισαν την πυρκαγιά στο παρεκκλήσι και έτρεψαν να την σβήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά την έλλειψη οποιουδήποτε σχεδίου αντιμετώπισης παρόμοιου περιστατικού και τα κωμικοτραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν –ας μας επιτραπεί να μην προχωρήσουμε περισσότερο αφού ο σκοπός της παρέμβασης μας είναι να εντοπίσουμε να προβλήματα και τίποτε περισσότερο-, τελικά την λύση έδωσαν οι στρατιώτες.

Αφού εντοπίστηκε η εστία, άμεσα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά, κάνοντας χρήση πυροσβεστήρων, οι συνάδελφοι έσβησαν τη φωτιά που είχε αρχίσει να επεκτείνεται καίγοντας διάφορα χαλιά.

Σύντομα εξάλλου ήρθε και η Πυροσβεστική για να επιληφθεί της κατάστασης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά εντοπίζονται στον εξαερισμό, πιθανολογώντας βραχυκύκλωμα.

Πιστεύουμε ότι η διοίκηση της μονάδας πρέπει να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα τόσο για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν, όσο και για την ποιότητα των συναδέλφων που έχει την τύχη να προΐσταται.

Ε, ας δώσουμε και καμιά τιμητική στα παιδιά…

Το αξίζουν. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης