Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Φιλιππινέζες” στρατιωτικοί δεν υπάρχουν στα hotspots αλλού υπάρχουν! Οι “αγνοούμενοι” των ΕΔ

Είναι άδικο οι στρατιωτικοί που εκτελούν διαταγές να αναφέρονται από “αγανακτισμένους” πρώην συναδέλφους τους ως “φιλιππινέζες των hotspots”. Οι στρατιωτικοί εκτελούν μια αποστολή που δεν τους ανήκει και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γράφονται και να λέγονται τέτοια πράγματα .Γιατί μπορεί όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς να το κάνουν για να ασκήσουν υποτίθεται κριτική σε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία,αλλά τελικά τους συναδέλφους τους πλήττουν.

Κι όλα αυτά όταν σε άλλες περιπτώσεις ευδοκιμεί το μοντέλο “φιλιππινέζων” στο στράτευμα. Στρατιωτικό προσωπικό που χρησιμοποιείται σε τελείως αλλότριες υπηρεσίες . Στρατιωτικό προσωπικό που …απασχολείται σε άλλα υπουργεία εκτός ΥΠΕΘΑ (!!!) παριστάνοντας τον “βαστάζο”, τον “τσαντάκια”, τον “οδηγό”.

Έχουν “ψαχτεί” τα Γενικά Επιτελεία για να διαπιστώσουν αν όλο το προσωπικό τους είναι στις θέσεις που προβλέπεται; Για να ρίξουν μια ματιά οι κύριοι Αρχηγοί. Θα τους βρουν όλους στις θέσεις τους ή θα τους ψάχνουν…αλλού; Κι επειδή κάτι μας λέει ότι θα υπάρξουν…αγνοούμενοι θα πρέπει να μας πουν και ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά. Εκτος από τους ίδιους τους …αγννούμενους οι οποίοι βολεύονται καλύτερα με το κοστούμι παρά με την στολή απ΄ότι φαίνεται. Τότε γιατί τη φόρεσαν;

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης