Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
28/07/2016 | 13:11 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Φερθείτε τουλάχιστον έντιμα στα στελέχη των ΕΔ και πείτε την αλήθεια για το νέο μισθολόγιο

Φερθείτε τουλάχιστον έντιμα στα στελέχη των ΕΔ και πείτε την αλήθεια για το νέο μισθολόγιο

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στο ίδιο έργο θεατές οι στρατιωτικοί και όσοι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στο χώρο της Εθνικής Άμυνας. Επί Σαμαρά και Βενιζέλου είχαμε τον κ. Κωσταράκο ως Α/ΓΕΕΘΑ να διαβεβαιώνει μπροστά στις κάμερες ότι “γίνονται προσπάθειες” για να το “καλύτερο δυνατό” σε σχέση με τα μισθολογικά των στρατιωτικών. Η συνέχεια γνωστή…

Τώρα έχουμε προς το παρόν τους…κύκλους του υπουργείου Οικονομικών να διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μείωσης των μισθών!

Και το σχέδιο μισθολογίου που βρίσκεται εδώ και μέρες στα γραφεία των οικονομικών επιτελών στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία τι είναι; Φάρσα του Χρήστου Φερεντίνου; Έχει κοπεί και η σχετική εκπομπή…

Τι λένε οι του υπουργείου Οικονομικών, είναι δικό τους θέμα, ας το κοιτάξει ο Τσακαλώτος και οι συνεργάτες του…

Αυτό που ενδιαφέρει είναι τι λέει ο Καμμένος, ο Βίτσας και οι Αρχηγοί. Όσοι αποτελούν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΕΔ.

Κι επειδή όπως προαναφέραμε το έργο το ΄χουμε ξαναδεί θα προτείναμε τουλάχιστον η ηγεσία αυτή να φερθεί αυτή τη φορά τουλάχιστον, με εντιμότητα στα στελέχη των ΕΔ. Δεν αναμένουμε πια πράξεις αντίστασης και “ανταρσίες”! Έχουμε καταλάβει ότι κανείς από τους Αρχηγούς δεν έχει διάθεση για τέτοια. Ας πουν όμως την αλήθεια στον κόσμο που διοικούν για να έχει τουλάχιστον το δικαίωμα στην επιλογή. Πολλά στελέχη μπορεί να θέλουν να φύγουν με το υπάρχον καθεστώς. Καλό είναι λοιπόν να μην τους παραμυθιάζουμε και τελικά τους εγκλωβίσουμε σε μια νέα σκληρότερη πραγματικότητα.

Ας τους φερθούμε λοιπόν έντιμα…Δεν έχει μείνει και τίποτα άλλο να περιμένουν.

ΥΓ. Οι διαψεύδοντες από το ΥΠΟΙΚ τσίπα δεν έχουν; Ρητορικό το ερώτημα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης